« Terug / Paard / Zadeldekjes / Zadelonderleggers / Gelpads

Acavallo Acavallo Gel Seat Saver Gel Out 10mm voor springzadels

€ 119,95
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
10€ GESCHENK - Voor je kerstinkopen
Kopieer code: XMAS
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 17.12.2023
Kleur: Black
Black Acavallo Gel Seat Saver Gel Out 10mm voor springzadels
Maattabel
Size Lengte
M 16"-17"
L 17.5"-18"
Terug

Bestel nu en profiteer van vele voordelen:Verlengd recht van retour tot 06.01.2024

Gratis verzending vanaf 99€

Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
Verlengd recht op terugkeer

Beschrijving

De Acavallo Classic Gel 10mm dikke seat saver voor springzadels zorgt voor maximale veiligheid en comfort voor de ruiter dankzij het revolutionaire ontwerp dat gebruik maakt van de unieke schokdempende kwaliteiten van de Acavallo® therapeutische gel. De seat saver is voorzien van een elastische band met klittenbandsluiting, die in de lengterichting langs het onderste gedeelte van het zadel loopt en aan de panelen wordt vastgehaakt, zonder de ligging van het zadel te veranderen. In de twee zijdelen is de seat saver voorzien van twee riemen met greep die aan de binnenzijde van de zadelkussens worden vastgehaakt, zonder de normale positie ervan te beïnvloeden. Het koppelingssysteem maakt het dus mogelijk de oorspronkelijke structuur van het zadel niet te wijzigen, terwijl toch het typische elegante design van de Acavallo-producten behouden blijft. Het gebruik van de Acavallo seat saver is ook de ideale en geldbesparende oplossing voor het comfort van oudere zadels, met versleten zitting. Vanwege het productieproces van de gel kan het raadzaam zijn de gel vóór het eerste gebruik met warm water te reinigen en ervoor te zorgen dat het zadel goed is geolied en niet droog is om eventuele kleuroverdracht van de gel te voorkomen. In deze zeldzame gevallen is het voldoende het zadel gedurende 2 weken zorgvuldig in te oliën om eventuele vlekken te verwijderen.

Technische omschrijving:

M (16"-17") - L (17. 5"-18").

Wasvoorschriften:

Kan in de wasmachine op 30 graden, of met de hand in een emmer met water en weinig wasmiddel. Gebruik geen agressief wasmiddel. Niet geschikt voor droger. Stel niet bloot aan directe hitte of sterk zonlicht. Op natuurlijke wijze laten drogen.

Artikelnr.: 342267

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: