Transportboxen voor honden

Transportboxen voor honden

1 items
Christ Hondendraagtas Bailey met lamsvel

Christ Hondendraagtas Bailey met lamsvel

€ 169,00
(1)
Koop Transportboxen voor honden op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

Hondenbenches bieden een veilige plaats om te slapen

Een bench met een hondenkussen of hondenbed erin is een super handig hulpmiddel bij het opvoeden van je puppy. Je kan een bench gebruiken als veilige en comfortabele slaapplaats. Het gebruik van een bench ondersteunt je eveneens bij de zindelijkheidstraining. Als je eventjes niet op kan letten is het praktisch je pup in de bench te doen om te voorkomen dat je meubilair of andere verboden voorwerpen worden gesloopt. Wordt je pup moe en overprikkelt maar wil het nog niet toegeven aan de vermoeidheid? Ook dan kan een bench uitkomst bieden. Geef je pup een gevulde Kong of wat lekkers om op te kauwen in de bench en het zal daarna al snel tevreden in slaap vallen. Een bench is niet bedoelt om je pup voor straf in op te sluiten en moet altijd op een positieve manier worden gebruikt. Ook voor veel volwassen honden is het prettig als ze even kunnen ontsnappen aan de dagelijkse activiteit in je huis en zich terug kunnen trekken in een bench. Als je het deurtje open laat zullen veel volwassen honden geregeld de rust opzoeken voor een dutje. 

Daarnaast kan je een bench gebruiken om je hond mee te vervoeren in de auto. Bedenk echter wel dat een gewone metalen bench hier niet specifiek voor is gemaakt, alleen een kostbare autobench is specifiek ontworpen voor optimale veiligheid in de auto. Benches zijn ideaal tijdens hondenshows of andere evenementen met je hond zoals behendigheidswedstrijden. Zo heeft je hond een comfortabele eigen plek waar het tussendoor even tot rust kan komen.

Vervoersboxen zijn perfect voor kleine honden en katten

Vervoer je pup, kleine hond of kat veilig in de auto naar de dierenarts met een kunststof vervoersbox van Horze. Door het handvat zijn ze gemakkelijk dragen. Leg er een comfortabel hondenkussen of hondenbed in en maak er een comfortabele plek van voor je hond of kat. Uiteraard zijn ook kunststof vervoersboxen geschikt voor het gebruik op een hondenshow of andere evenementen met je kleine hond.