« Terug / Merken / equiXTREME

equiXTREME Equixtreme Leather Conditioner, 300ml

€ 13,95
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.3 l (€ 46,50 / l)
Wij vieren met u - 21 jaar Horze!
Bespaar 21% op het merk Horze &
Bespaar 11% op bijna alle andere merken

+Elke 21e bestelling gratis!
Kopieer code: B-DAY
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Elke 21e bestelling wint - het maximale restitutiebedrag is 200€. Verschillen worden niet uitbetaald. Alle aankopen in de Horze app of online shop worden meegenomen in de wedstrijd. Klantenservice zal contact opnemen met de winnaars na het einde van de campagne op 28/04/2024. Prijzen zijn niet overdraagbaar, terugbetaalbaar of inwisselbaar voor geld of andere prijzen.
Kleur: Grey/Black
Grey/Black Equixtreme Leather Conditioner, 300ml
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

De equiXTREME Leather Conditioner is speciaal ontwikkeld voor een snelle verzorging na het reinigingsproces. Het gebruiksklare spraymengsel met kokosolie-eigenschappen houdt het leder soepel, geeft het een schitterende hoogglans en beschermt tegen de omgevingsfactoren die de lederstructuur kunnen aantasten.

Technische omschrijving:

Geëthoxyleerde alcohol, water (Aqua), natriumhydroxide, geurstof, ethyleendiaminetetra-azijnzuur (tetra-natrium-EDTA), in water oplosbare dimethylsiliconevloeistof, vernet acrylzuurpolymeer, Cocos Nucifera.

Artikelnr.: 342241

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: