Noppen Set Basis, 30 noppen

€ 38,00
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
Bespaar 15% EXTRA op je bestelling
Kopieer code: SUMMER-SALE
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 04.07.2022. Niet geldig op de volgende merken: Schockemöhle, Tonics, Eskadron, Weatherbeeta.
Eén maat voor iedereen
Levering
Direct leverbaar. Het item is bij ons op voorraad
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

De Equine Fusion Noppen Set werd ontworpen om de jogging schoenen het hele jaar door te kunnen gebruiken, ongeacht winters ijs of modder in de lente. De noppen zijn makkelijk aan te brengen en bieden goede tractie op sneeuw, ijs en gladde modder zonder afbreuk te doen aan de belangrijke eigenschappen van de jogging schoenen.
De noppen kunnen makkelijk aangebracht worden indien nodig en verwijderd worden wanneer het niet meer nodig is. De set wordt geleverd met speciaal gereedschap voor het makkelijk installeren van de noppen.
We raden zeer sterk aan om de Equine Fusion Dempende pad te gebruiken in de jogging schoenen wanneer je de noppen gebruikt. Door de pad te gebruiken blijft het paard de hele rit comfortabel en verhoogt de levensduur van de zool en de noppen.


Artikelnr.: 313463

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: