Leather Oil, 750 ml

€ 21,00
Prijs is inclusief BTW
1 l (€ 28,00 / l)
15% EXTRA korting op het merk Horze
Kopieer code: HORZE15
€ 70,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 19.05.2022. Niet geldig op de volgende merken: Bucas, Christ, HV Polo, PS of Sweden, Leovet.
Eén maat voor iedereen
Partnerproduct
Reken met 5 dagen extra voor levering.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

Lederolie Zuurvrije en ecovriendelijke lederolie PREVENT Leather Oil - zachte zorg voor alle soorten leder. Bevat geen bijtende zuren en daarom de duurzaamheid van het leder. Tips voor lederonderhoud: Houdt het leder schoon om mechanische problemen door vuil en grind te voorkomen. Spoel vuil weg met water. Gebruik lederconditioner voor dagelijks onderhoud. Reinig zeer besmeurd leder met lederreiniger en smeer de lederafwerking, lederolie. Smeer efficiënt, maar herhaal na een paar dagen om het leder niet te verzadigen. Door leder niet over hitte!


Gebruik


Reinig het leder eerst met PREVENT Leather Cleaning Na het leder drogen wrijf PREVENT lederolie met een zachte doek of spons.

INGREDIËNTEN


  • Plantaardige oliën
  • Lanolineolie
  • Paraffine olie
  • Parfum

Artikelnr.: 25829

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.