« Terug / Merken / Incrediwear

Incrediwear Incrediwear Circulation Bandages (9cm)

€ 94,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten

Koop je paascadeau - Bespaar 15% vanaf 80€ en 20% vanaf 100€

Shop nu

Kopieer code: EASTER
Besteed €80,- of meer en bespaar 15%. Besteed meer dan €100,- en bespaar 20%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 07.04.2024.
Kleur: Silver
Silver Incrediwear Circulation Bandages (9cm)
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

De bandages kunnen blessures bij de training voorkomen, de hersteltijd na inspanning en ziekte verkorten en bieden een praktisch ijs-effect bij contact met water.

De speciale Incrediwear Equine Technology is gebaseerd op de halfgeleiders Germanium & Carbon, die in het materiaal verweven zijn. Door stimulatie door lichaamswarmte komen negatief geladen ionen vrij, die celtrillingen stimuleren en zo de doorbloeding verhogen: Het doelweefsel wordt voorzien van aanzienlijk meer zuurstof en voedingsstoffen. Voor het regeneratie- en genezingsproces heeft het paardenlichaam meer voedingsstoffen nodig in het aangetaste weefsel om goed te herstellen. Dit geldt zowel na intensieve belasting door training of wedstrijden, als in het geval van acute blessures, ontstekingen en dergelijke. De Incrediwear Equine producten werken in zodra ze in contact komen met het paardenlichaam en zijn daarom uiterst flexibel bij de behandeling van blessures of als puur wellnessproduct. Incrediwear werkt zonder compressie en extra warmteontwikkeling, zodat de producten ook kunnen worden gebruikt bij ontstekingen en diverse blessures. Een bijzonder voordeel van de Incrediwear Equine bandages: Als ze nat zijn, lijken ze op een ijspack. Het diepe weefsel wordt gekoeld terwijl de lichaamswarmte aan de oppervlakte van de huid en de bandages wordt afgevoerd. Er is geen koelpack nodig en het effect kan oneindig vaak worden herhaald.

Eigenschappen:

  • Geschikt voor, tijdens & na actieve training
  • Verhoogt aantoonbaar de bloedcirculatie, de toevoer van voedingsstoffen en de lymfestroom
  • Kan het risico op blessures tijdens de training verminderen
  • Zorgt voor een ijseffect bij contact met water
  • Geschikt bij irritaties, zwellingen, etc
  • Oneindig vaak toepasbaar - geen oplaadbare batterijen / accu's nodig

Technische omschrijving:

48% Polyester (ingebed germanium/gecarboniseerde houtskool) /32% Schuim /10% Rubber /8% Nylon /2% Spandex.

Wasvoorschriften:

Was warm of koud in een zacht programma - tot een maximum van 40 graden. Spreid plat uit om te drogen. Niet centrifugeren, bleken, strijken of stomen.

Artikelnr.: 333071

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: