« Terug / Paard / Verzorgingsproducten voor paarden / Vachtverzorging, huidverzorging en manenverzorging / Shampoo & Conditioners

Stassek Stassek Equigold Paardenshampoo, 500 ml

€ 6,38
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.5 l (€ 12,76 / l)
( 1 )
Bespaar 12% vanaf 80€ of 16% vanaf 100€
Kopieer code: SAVEMORE
Besteed €80,- of meer en bespaar 12%. Besteed meer dan €120,- en bespaar 16%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 03.06.2024.
Kleur: Dark Yellow
Dark Yellow Stassek Equigold Paardenshampoo, 500 ml
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
VERZAMEL PUNTEN met dit artikel als Horze Club Lid.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Paardenshampoo. Mild en zacht, met natuurlijke hervettende bestanddelen met ZILVERIONEN - desactiveert bacteriën. Equigold is een shampoo van topkwaliteit speciaal ontworpen voor de haarstructuur en huid van paarden.Equigold bevat selectieve speciale bestanddelen, die de vacht en huid van het paard zacht en grondig reinigen. Deze shampoo is licht hervettend en zorgt perfect voor de vacht van je paard. Het is pH-neutraal, parfumvrij en uitermate zacht voor de huid. Het onttrekt geen natuurlijke stoffen aan de vacht of huid en zelfs al wordt het paard regelmatig gewassen, zijn vacht en huid zullen niet uitdrogen. De haarstructuur wordt verstevigd vanaf de wortel en dit zonder huidirritaties.Equigold ondersteunt de natuurlijke beschermende functie van de huid en vacht van het paard. Dat is waarom het ook gebruikt kan worden voor zeer gevoelige of buitenpaarden.Equigold creëert een zachte vacht die prachtig glanst. Manen en staart zijn makkelijk te kammen en worden mooi volumineus.

Technische omschrijving:

Ingrediënten: anionische oppervlakte-actieve stoffen 5 - 15%, niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen <5%.

Artikelnr.: 25717

Lees recensies:

Kleur: