Bespaar 10% op alle producten voor paarden van Horze en B Vertigo*
Bespaar nu

Cavalor Bronchix Liquid, 1 L

Artikelnr.: 25531

€ 47,00
(Prijs is inclusief BTW)
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Direct leverbaar
Cavalor Bronchix Liquid, 1 L
€ 47,00
(Prijs is inclusief BTW)
Direct leverbaar
Op werkdagen binnen 24 uur verzameld & verzendklaar gemaakt in ons magazijn.
  • Gratis verzending boven € 69,-
  • Gratis retourneren
Cavalor Bronchix Liquid, 1 L

Beschrijving

Cavalor Bronchix Liquid heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen. Cavalor Bronchix Liquid is de oplossing om de luchtwegen snel vrij te maken. 25 ml twee keer per dag over het voeder gedurende ten minste 5 dagen. Verpakking: Fles van 1000 ml.

Aanwijzingen voor gebruik

Cavalor Bronchix Liquid is de snelste oplossing voor verkoudheden, "stalhoest"" en verstopping. Cavalor Bronchix Liquid helpt ook bij het openen van de luchtpijpen voorafgaand een intensieve inspanning (reinigt luchtwegen).Cavalor Bronchix Liquid is een preparaat ter ondersteuning van de ademhaling. Een prikkelende hoest kan vele oorzaken hebben: geïnhaleerde stofdeeltjes, allergieën, weersveranderingen of overgevoeligheid. Een prikkelende hoest is vaak van tijdelijke aard, maar is toch vervelend om te horen en lastig voor het paard. Hoesten is een natuurlijke reflex, maar met Cavalor Bronchix Liquid wordt het efficiënter en minder vervelend voor het paard, omdat de oorzaak van de hoest sneller weggehaald wordt."

Samenstelling en veiligheid van het product

Cavalor Bronchix Liquid is een vloeibaar mengsel van essentiële oliën die bekend staan om hun slijmoplossende en rustgevende eigenschappen. De samenstelling zorgt voor een snel resultaat, wat er niet alleen voor zorgt dat het ademen voor het paard makkelijker wordt, maar heeft heeft een heilzame werking op de gehele bronchiën. Cavalor Bronchix Liquid bevat een mengsel van plantenextracten, waaronder eucalyptus, citroen en rozemarijn.

Dosering per dier per dag

Doe, gedurende vijf dagen, tweemaal daags 25 ml door het voeder, of los het op in het drinkwater.Cavalor Bronchix Liquid kan ook voor een paar dagen worden gebruikt voorafgaand een wedstrijd voor een optimale conditie van de luchtwegen. Maximum dosering: 100 ml per dier per dag.

Verpakking

Fles 1000 ml

FAQ

Wat is het verschil tussen Cavalor Bronchix Liquid, Cavalor Bronchix Chronic en Cavalor Bronchix Pure?

Cavalor Bronchix Liquid opent de bovenste luchtwegen en verbetert daarmee de ademhaling, vooral bij hoesten door irritatie. Cavalor Bronchix Chronic is ontwikkeld om het paard te ondersteunen waar de hoest gedurende een langere periode aanhoudt. Cavalor Bronchix Pure combineert de voordelen van de andere twee producten om de immuniteit van het paard te ondersteunen.

Wat is de werking van Cavalor Bronchix Chronic?

Cavalor Bronchix Chronic heeft een heilzame werking op het longstelsel.

Lost een 21-daagse kuur met Cavalor Bronchix Chronic het probleem van mijn paard op?

Aanbevolen wordt om Cavalor Bronchix Chronic 21 dagen toe te dienen, en dit daarna 10 dagen per maand te blijven doen als je paard gevoelig blijft voor dit probleem. Neem altijd contact op met een dierenarts als het probleem zich blijft voordoen.

Wat is de werking van Cavalor Bronchix Liquid?

Cavalor Bronchix Liquid opent de bovenste luchtwegen en verbetert daarmee de ademhaling, vooral in geval van hoesten door irritaties.

Hoe lang duurt het voordat Cavalor Bronchix Liquid begint te werken?

Cavalor Bronchix Liquid zorgt meestal onmiddelijk voor verlichting.

Is het normaal om snot in de neusgaten te zien na gebruik van Cavalor Bronchix Liquid?

Ja, dat is normaal. De snot uitscheiding is een teken van de effectiviteit van Cavalor Bronchix Liquid.

Moet Cavalor Bronchix Liquid direct in de paardenmond worden toegediend?

Bij gebruik van een spuit kan Cavalor Bronchix Liquid direct in de mond worden toegediend.

Beste verzendprijs

Dit product is op het moment op voorraad. Als je vandaag bestelt, zullen we je bestelling binnen 24 uur (tijdens werkdagen) verzendklaar maken en naar je versturen. Je zal het product binnen een aantal dagen ontvangen.

Lees meer over verzendkosten en levertijden.

Ons retourbeleid is eenvoudig. Als je niet 100% volledig tevreden bent om welke reden dan ook, breng het terug! Wij accepteren pakketten binnen 30 dagen na de verkoopdatum en wij betalen je aankoopbedrag volledig terug. Oh ja, wij betalen ook voor de retourzending. Het enige wat we vragen is dat het product niet gebruikt of verlopen is, in dezelfde staat is als dat je het hebt ontvangen en in de originele doos en / of verpakking zit.

Lees meer over ons retourbeleid.

Productrecensies (1)
Productfoto's van onze klanten

Deel je eigen afbeelding van het product met de hele wereld.

Upload een afbeelding en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop!

Waardering
5.0 / 5