Oilmega, 2 L

€ 37,26
Prijs is inclusief BTW
2 l (€ 18,63 / l)
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Eén maat voor iedereen
Partnerproduct
Reken met 7 dagen extra voor levering.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

Cavalor OilMega bevat een uitgebalanceerde mengeling van specifieke vetzuren en NAB (Natural Anti Biotics).Wetenschappelijk onderzoek heeft daarenboven uitgewezen dat NAB zeer doeltreffend is ter preventie van aandoeningen aan het maag-darmkanaal. Daarnaast is Cavalor OilMega rijk aan omega-3- en omega-6-vetzuren en bevat het een hoog gehalte aan vitamine E. Cavalor OilMega wordt gegeven als een kuur van minimaal 30 dagen (bij voorkeur een kuur van 60 dagen) en kan ook dagelijks gebruikt worden. 1ste week: 100 ml per dag over het voeder sprenkelen. Vanaf week 2: 50 ml per dag over het voeder sprenkelen. Fles 2L - Bidon 10 L (1 pomp is 25 ml).

FAQ

Wat onderscheidt Cavalor OilMega van andere oliën?

Plantaardige oliën van verschillende oorsprong bevatten meer Omega 3-vetzuren dan Omega 6-vetzuren en vice versa. Cavalor OilMega is een mix van verschillende plantaardige oliën om voor een evenwichtig vetzuurprofiel te zorgen. Naast deze speciale mix van plantaardige oliën bevat Cavalor OilMega het gepatenteerde ingrediënt NAB (Natural Anti-Biotics). NAB is samengesteld uit ingrediënten die bekend staan om hun antimicrobiële activiteiten. Paarden met spierproblemen kunnen baat hebben bij de combinatie van Cavalor Muscle Fit en Cavalor OilMega. Het manipuleren van het vetzuurgehalte kan gunstig effect hebben op de immuniteitsstatus, spermakwaliteit en huidtoestand.

Kan Cavalor OilMega worden gebruikt in voeding bij koliek?

Plantaardige oliën kunnen worden toegepast in de voeding van paarden met koliek of harde ontlasting. Het hangt echter van het type spijsverteringsstoornis af (en locatie van de koliek) of dit wordt aangeraden of niet. Vraag altijd je dierenarts of voedingsdeskundige voor advies. Verschillende diëten voor paarden met koliek kunnen worden gevonden op de congres' website in de procedures van Vervuert en Coenen (2004) NARA.

Kan Cavalor OilMega andere Cavalor Producten vervangen (bijvoorbeeld Cavalor Resist of Cavalor Muscle Fit/Base)?

Nee, dit zijn verschillende producten die op verschillende niveau's werkzaam zijn. Cavalor OilMega geeft energie en beïnvloedt de vetzuursamenstelling en de immuniteitsstatus van het paard. De NAB in OilMega helpt de microflora pathogenen te bestrijden. Cavalor Resist bevat voedingsstoffen die noodzakelijk zijn om de antioxidant en immuniteitsstatus te verbeteren, en om het paard te beschermen tegen milieu-invloeden die de gezondheid kunnen aantasten (bijv. paarden die op internationaal transport moeten of in verschillende omgevingen terechtkomen). Cavalor Muscle Fit is speciaal ontwikkeld om voedingsstoffen te bieden die de spieren ondersteunen en voedingshulpmiddelen te bieden ter voorkoming van vermoeidheid. Paarden met spierproblemen kunnen baat hebben bij het gecombineerd toedienen van Cavalor Muscle Fit en Cavalor OilMega.

Artikelnr.: 25479

Lees recensies: