Global Herbs Muscle Up, 1 kg

€ 35,50
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
1 kg (€ 35,50 / kg)
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Een goed traditioneel mengsel dat je paard helpt om zijn voeding efficiënt te verteren, en topkwaliteit spieren in het lichaam te handhaven. Al na een paar dagen kun je een groot verschil zien, voor dressuur, shows, eventing of gewoon dagelijkse goede gezondheid. Dit product is gebaseerd op fenugriek, en sommigen noemen het "Turbo-fenugriek". Fenugriekzaden kunnen ook nuttig zijn, maar dit is een veel betere aanpak. Het kan worden gebruikt om enkel de algemene conditie te verbeteren, of om de natuurlijke bevleesdheid van de beste wedstrijdpaarden te verbeteren. Het is geen vervanging voor het gebruik van dagelijkse mineralen en vitaminen zoals in bijvoorbeeld GlobalVite.


Technische omschrijving:


Samenstelling: Fenegriek, solanum nigrum, andrographis paniculata, Amla, Boehaavia Diffusa.


Gebruiksaanwijzingen:


Voedingsadvies: Voer tweemaal daags 2 x 25 ml maatschepjes voor een gemiddeld paard van 500 kg. Verminder tot de helft van deze hoeveelheid voor onderhoudsniveaus. MuscleUp kan het hele jaar door gevoerd worden.


Artikelnr.: 321487

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: