« Terug / Paard / Paardenvoer / Supplementen / Supplementen voor opbouw van spieren & energie

Trikem Trikem E-Plus, 4000g

€ 69,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
4 kg (€ 17,50 / kg)
Wij vieren met u - 21 jaar Horze!
Bespaar 21% op het merk Horze &
Bespaar 11% op bijna alle andere merken

+Elke 21e bestelling gratis!
Kopieer code: B-DAY
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Elke 21e bestelling wint - het maximale restitutiebedrag is 200€. Verschillen worden niet uitbetaald. Alle aankopen in de Horze app of online shop worden meegenomen in de wedstrijd. Klantenservice zal contact opnemen met de winnaars na het einde van de campagne op 28/04/2024. Prijzen zijn niet overdraagbaar, terugbetaalbaar of inwisselbaar voor geld of andere prijzen.
Kleur: Niet gespecificeerd
Niet gespecificeerd Trikem E-Plus, 4000g
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

E-Plus Aangevuld met aminozuren en seleen Compleet vitamine E supplement met seleen die het lichaam nodig heeft om vitamine E te metaboliseren. Bevat lysine en methionine, essentiële aminozuren voor de opbouw en herstel van spieren, botten en weefsel. Seleen, zink en mangaan zijn spoorelementen die nodig zijn in stofwisseling van voedingsstoffen en spieropbouw. Tekort ontstaat snel in koude omgeving, bij verandering van voeding en tijdens zwangerschap. Heeft invloed op prestaties en uithoudingsvermogen, draagt bij aan welzijn paard. Vitamine E heeft ook invloed op de bloedtoevoer naar de spieren door een vitaal onderdeel te spelen in het herstel van de bloedvaten Kuilvoer is normaalgesproken armer aan vitamine E omdat de zuren in het fermentatieproces de vitamine afbreken.

Eigenschappen:

  • For those training hard or competing.
  • For horses that need additional supplements for muscle development and improved muscle function.
  • For increased blood flow to the muscles.
  • For horses that need additional nutritional supplements during pregnancy.

Technische omschrijving:

Samenstelling: Dextrose. Analytische componenten: Ruw eiwit 10,4 % Ruwe celstof <0,5 % Ruw olievet 2,9 % Ruwe as 2% Calcium <0.01 % Natrium 0.13 % Fosfor 0,033 % Nutritionele toevoegingen: vitamine E acetaat 25 gr / L-lysine monochloride 50 g / DL-methionine 50 g / selenomethionine 275 gr / zinkchelaat 3,4 g / mangaanchloridetrihydroxide 1000mg / siliciumdioxide 25 g.

Artikelnr.: 301571

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: