E-Plus, 4000g

€ 83,80
Prijs is inclusief BTW
4 kg (€ 20,95 / kg)
Eén maat voor iedereen
Levering
Direct leverbaar. Het item is bij ons op voorraad
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

E-Plus Aangevuld met aminozuren en seleen Compleet vitamine E supplement met seleen die het lichaam nodig heeft om vitamine E te metaboliseren. Bevat lysine en methionine, essentiële aminozuren voor de opbouw en herstel van spieren, botten en weefsel. Seleen, zink en mangaan zijn spoorelementen die nodig zijn in stofwisseling van voedingsstoffen en spieropbouw. Tekort ontstaat snel in koude omgeving, bij verandering van voeding en tijdens zwangerschap. Heeft invloed op prestaties en uithoudingsvermogen, draagt bij aan welzijn paard. Vitamine E heeft ook invloed op de bloedtoevoer naar de spieren door een vitaal onderdeel te spelen in het herstel van de bloedvaten Kuilvoer is normaalgesproken armer aan vitamine E omdat de zuren in het fermentatieproces de vitamine afbreken.


Technische omschrijving:


Dosering:30 ml per dag voor grote paarden (550 kg). Voldoende voor 50 dagen. Anderen in verhouding tot lichaamsgewicht of volgens richtlijnen dierenarts.INHOUD per dosis (20 g):Vitamine E 500 mg.Seleen (selenomethionine) 2 mg.Mangaan (gecheleerd) 1 mg.Zink (gecheleerd) 1 mg.Lysine 1000 mg.Methionine 1000 mg.


Gebruiksaanwijzingen:


Vitamine E is zeer belangrijk voor de spierfunctie van het paard. Tekort ontstaat snel in koude omgeving, bij verandering van voeding en tijdens zwangerschap. Heeft invloed op prestaties en uithoudingsvermogen, draagt bij aan welzijn paard. Vitamine E heeft ook invloed op de bloedtoevoer naar de spieren door een vitaal onderdeel te spelen in het herstel van bloedvaten. Ingekuild is normaalgesproken armer aan vitamine E omdat de zuren in het fermentatieproces de vitamine afbreken.


Artikelnr.: 301571

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.