« Terug / Paard / Verzorgingsproducten voor paarden / Onderhoud Leer & Textiel / Textielonderhoud

Stassek Stassek Quickstar 2.1 Premium Reinigingsmiddel voor Dekens en Zadeldekens, 2 liter

€ 41,18
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
2 l (€ 20,59 / l)
( 2 )
Bespaar 12% vanaf 80€ of 16% vanaf 100€
Kopieer code: SAVEMORE
Besteed €80,- of meer en bespaar 12%. Besteed meer dan €120,- en bespaar 16%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 03.06.2024.
Kleur: Clear
Clear Stassek Quickstar 2.1 Premium Reinigingsmiddel voor Dekens en Zadeldekens, 2 liter
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
VERZAMEL PUNTEN met dit artikel als Horze Club Lid.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Hoogwaardig reinigingsmiddel voor waterafstotende en ademende paardendekens. Quickstar 2.1 is ook ideaal voor het wassen van stoffen zadeldekens, peesbeschermers en zadeldekens uit lamsvel. Gebaseerd op ons Quickstar detergent voor leder hebben we een hoogwaardig reinigingsmiddel met additionele waterdichting ontwikkeld voor paardendekens. Gewone wasmiddelen en wasverzachters kunnen de waterafstotende en ademende eigenschappen van je paardendekens volledig vernietigen. Quickstar 2.1 houdt je paard droog.Uiteraard is Quickstar 2.1 ook het ideale reinigingsmiddel voor het wassen van je hondendekens.Quickstar 2.1 is uitermate mild en economisch.

Technische omschrijving:

Ingrediënten: 5-15% anionische oppervlakteactieve stoffen, <5% niet-ionische oppervlakteactieve stoffen, zeep, geurstoffen, BENZISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.

Wasvoorschriften:

Machinewas: gebruik maximaal 50 ml (3-4 eetlepels) Quickstar® 2.1, wassen tot 40°C. Gebruik geen wasverzachter of vlekverwijderaars. Alleen licht centrifugeren (600 toeren), niet in de machine drogen. Te drogen hangen op een luchtige plaats bij kamertemperatuur. Volg de verzorgingsinstructies van de fabrikant. Handwas: gebruik 25 ml (2 eetlepels) Quickstar ® 2.1 op 10 l water, voorzichtig uitknijpen, niet wringen. Laat de dekens bij kamertemperatuur aan de lucht drogen. Meng voor sterk vervuilde plekken een oplossing van 1 eetlepel Quickstar ® 2.1 op 1 l warm water en behandel voor met een zachte borstel of spons, gebruik geen vlekverwijderaars.

Artikelnr.: 25843

Lees recensies:

Kleur: