Sale - tot 50% korting! Beperkt aantal !
Shop nu

Lister Star - kwaliteitstondeuse

Artikelnr.: 26312

€ 349,99
(Prijs is inclusief BTW)
Direct leverbaar
Direct leverbaar
Op werkdagen binnen 24 uur verzameld & verzendklaar gemaakt in ons magazijn.
  • Gratis verzending boven € 69,-
  • Gratis retourneren
Lister Star - kwaliteitstondeuse
Beschrijving

Beschrijving

Kwaliteitstondeuse met ergonomisch handvat en zelfreinigende messen die geen strepen achterlaten. Druk makkelijk in te stellen. Krachtige 45W elektromotor (2800 tpm), op meerdere standen instelbaar. Met gepatenteerde ventilatietechniek voor het afkoelen van de messen.


Technische omschrijving:


Inhoud: Tondeusepolsband. Opbergdoos fijne messen. Olie en borstel.


Gemiddelde beoordeling
5.0
Productfoto's van onze klanten

Deel je eigen afbeelding van het product met de hele wereld.

Upload een afbeelding en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop!

Lister ster
1 Likes

Leuke machine die perfect is om het hele lichaam buiten hoofd en oren te nemen. Niet geschikt voor het sceptische paard dat niet van geluid houdt omdat het veel rammelt. Niet het ergste dat ik heb gehoord, maar het maakt geluid. Ik zou het hoofd en de oren niet afsnijden omdat deze zo groot is, maar zou een andis of strips legato aan het hoofd kopen of strips pico aan de oren. Al met al een goede machine die goed is om te houden, maar vergeet niet om elke tien minuten te oliën, zodat het niet te heet wordt.

Bruikbaar maar voor dieren
1 Likes

Bruikbare machine die gemakkelijk goed af te stellen is. Kan echter geen dikke, dichte vacht op de bijbehorende bladeren verwerken. Voegt ook toe dat Horze hier veel duurder is dan bijvoorbeeld Smeffesevice

Gemakkelijke snijmachine
0 Likes

Een eenvoudig te gebruiken snijmachine. De messen die we bij de machine kregen, waren zo bot dat ze niet konden worden gesneden. Veel geluk dat we met een paar extra hadden besteld. Bereid om nieuwe tijdschriften direct naar het slijpen te sturen ..

Ongelooflijk goede en krachtige machine, maar enigszins duur
0 Likes

Een ongelooflijk goede machine die gemakkelijk te gebruiken is, jammer dat het zo duur is voor nieuwe messen en dat de machine zo duur is. Geluiden een beetje, maar werkt geweldig voor mijn paard dat bang is voor harde geluiden en vele andere machines.

Absoluut goede machine. Kan schoon werken.
0 Likes

Het is heel gemakkelijk te geleiden en te hanteren. Deze machine wordt 100% aanbevolen.

Dit product is op het moment op voorraad. Als je vandaag bestelt, zullen we je bestelling binnen 24 uur (tijdens werkdagen) verzendklaar maken en naar je versturen. Je zal het product binnen een aantal dagen ontvangen.

Lees meer over verzendkosten en levertijden.

Ons retourbeleid is eenvoudig. Als je niet 100% volledig tevreden bent om welke reden dan ook, breng het terug! Wij accepteren pakketten binnen 30 dagen na de verkoopdatum en wij betalen je aankoopbedrag volledig terug. Oh ja, wij betalen ook voor de retourzending. Het enige wat we vragen is dat het product niet gebruikt of verlopen is, in dezelfde staat is als dat je het hebt ontvangen en in de originele doos en / of verpakking zit.

Lees meer over ons retourbeleid.