Tot 60% korting op Horze, B Vertigo en veel andere topmerken! *
Bespaar nu

Zandona Carbon Air Active-fit EP vetlok klittenband

Artikelnr.: 307004

€ 179,90
(Prijs is inclusief BTW)
Zandona Carbon Air Active-fit EP vetlok klittenband
Selecteer maat Maattabel
Direct leverbaar
Zandona Carbon Air Active-fit EP vetlok klittenband
€ 179,90
(Prijs is inclusief BTW)
Direct leverbaar
Op werkdagen binnen 24 uur verzameld & verzendklaar gemaakt in ons magazijn.
  • Gratis verzending boven € 69,-
  • Gratis retourneren
Zandona Carbon Air Active-fit EP vetlok klittenband

Beschrijving

De 100% made in Italy "CARBON AIR ACTIVE-FIT EP Vetlok KLITTENBAND" heeft extra bescherming die nodig is voor paarden die hun tegenovergestelde koot raken met hun hoefijzer. De extra bescherming wordt gerealiseerd door een ergonomische uitbreiding van de neopreen vulling gecoat met een anti-slijtage koolstofachtige laag. Ze zijn onderzocht om springpaarden te beschermen tegen botsingen en kneuzing bij de vetlok van de achterbenen, terwijl ze de pezen ondersteunen. Ze zijn samengesteld uit uitwendige TPU structuur met verschillende dikte, ademend dankzij het geperforeerd neopreen en geventileerd door 6 Air-gaten. Gel-Tech is opgenomen tussen de uitwendige TPU structuur en de neopreen steun waar nodig, fungerend als schokdemper en comfortabele vulling. Koolstofvezel elementen zijn aanwezig onder de buitenlaag om de gewrichten te isoleren van de hitte die wordt gegenereerd door externe wrijving, terwijl de mechanische weerstand tegen stoten wordt verhoogd. Aan de buitenkant dicht bij de koot is een Flex-zone gecreëerd, die noodzakelijk is voor maximale bewegingsvrijheid voor het ledemaat. Een veilige sluiting wordt gegarandeerd door klittenbandriemen, die afneembaar zijn met een quick-release systeem dat vervangen kan worden indien versleten. De afmeting en absoluut ergonomische vorm is ontwikkeld door de structuur van de ledematen na te bootsen, voor een gegarandeerd perfecte positionering die stress voorkomt.


Beste verzendprijs

Dit product is op het moment op voorraad. Als je vandaag bestelt, zullen we je bestelling binnen 24 uur (tijdens werkdagen) verzendklaar maken en naar je versturen. Je zal het product binnen een aantal dagen ontvangen.

Lees meer over verzendkosten en levertijden.

Ons retourbeleid is eenvoudig. Als je niet 100% volledig tevreden bent om welke reden dan ook, breng het terug! Wij accepteren pakketten binnen 30 dagen na de verkoopdatum en wij betalen je aankoopbedrag volledig terug. Oh ja, wij betalen ook voor de retourzending. Het enige wat we vragen is dat het product niet gebruikt of verlopen is, in dezelfde staat is als dat je het hebt ontvangen en in de originele doos en / of verpakking zit.

Lees meer over ons retourbeleid.

Productrecensies (0)
Productfoto's van onze klanten

Deel je eigen afbeelding van het product met de hele wereld.

Upload een afbeelding en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop!

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.