Kentucky Horsewear Elastische Kogelbeschermers met Schapenvacht

€ 129,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
( 1 )
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
20% EXTRA korting op het merk Horze
Kopieer code: SUMMERTIME
€ 70,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 11.08.2022. Niet geldig op de volgende merken: Back on Track, Schockemöhle, Tonics, Weatherbeeta.
Kleur: Zwart
Zwart Kentucky Horsewear Elastische Kogelbeschermers met Schapenvacht
Bruin Kentucky Horsewear Elastische Kogelbeschermers met Schapenvacht
Eén maat voor iedereen
Partnerproduct
Reken met 6 dagen extra voor levering.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

De elastische kogelbeschermer combineert de nieuwste technische materialen, met nadruk op bescherming, comfort en bewegingsvrijheid zonder afbreuk te doen aan stijl.Het nieuwe ontwerp heeft hetzelfde stevige buitenste omhulsel dat bestaat uit een extreem lichte en toch stevige TPU buitenlaag om te beschermen tegen schokken, terwijl het kogelgebied versterkt wordt met D3O schokabsorberende moleculen voor een ultieme bescherming. Laboratoriumtesten tonen aan dat deze beschermers de impact meer dan 50% beter absorberen dan eender welke beschermer op de markt, doordat ze de impact van een schok equivalent aan een die een menselijk bot zou breken, spreiden. De beschermers hebben intelligente ventilatieopeningen die de benen en pezen beschermen tegen oververhitting, alsook een geperforeerde neopreen voering waardoor deze beschermers ongelofelijk ademen terwijl ze ook een uitstekende schokdemping bieden voor de huid.De kogelbeschermer heeft een hoger uitgesneden vormgeving dan traditionele kogelbeschermers en bieden hierdoor een totale bewegingsvrijheid rond het kootbeen wanneer het paard springt. Er werd ook aandacht besteed aan het geven van optimale vrijheid en comfort zodat de paarden in staat zijn om te springen zonder enige belemmering.De kogelbeschermers zijn ook voorzien van een dubbel elastisch inzetstuk in het riem ontwerp, dit werd ontwikkeld voor ruiters die een beschermer zoeken die deze uitstekende bescherming biedt en toch voorzien is van dit meer traditionele detail.


Artikelnr.: 301157

Lees recensies:

Kleur: