eQuick Aero-Magneto Stalbeschermers, voor

€ 193,00
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
( 1 )
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Kleur: Zwart
Zwart eQuick Aero-Magneto Stalbeschermers, voor
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Beenbeschermer met klittenband en elastische steun om de verstelbaarheid van de druk op het paardenbeen te verbeteren. Perfect gevormd om afglijden te voorkomen, peescontrole te verbeteren en zwelling na training te voorkomen.De Cordura bescherming (1) op de achterkant van de beschermer verzekert zorgt voor betere slijtvastheid. De lengte van de binnenvoering is ontworpen om de hoefrand (2) te beschermen, waardoor deze beschermers een goed alternatief vormen voor bandages, en ze bieden ook uitstekende bescherming tijdens transport.De Aero-Magneto Stalbeschermers breidt het gemak en comfort van het basismodel uit met de voordelen van verbeterde ventilatie dankzij het ventilatiesysteem, naast de 'therapeutische en anti-ontstekende werking' dankzij het gebruik van magneten.


Eigenschappen:


  • Beenbeschermer met klittenband en elastische steun om de verstelbaarheid van de druk op het paardenbeen te verbeteren
  • Perfect gevormd om afglijden te voorkomen, peescontrole te verbeteren en zwelling na training te voorkomen
  • De Aero-Magneto Stalbeschermers breidt het gemak en comfort van het basismodel uit met de voordelen van verbeterde ventilatie dankzij het ventilatiesysteem, naast de 'therapeutische en anti-ontstekende werking' dankzij het gebruik van magneten

Wasvoorschriften:


Alleen handwas op 30°C.


Artikelnr.: 301707

Lees recensies:

Kleur: