Sale - tot 50% korting! Beperkt aantal !
Shop nu

Pharma MSM Lotion, 500 ml

Artikelnr.: 25086

€ 12,95
(Prijs is inclusief BTW)
Direct leverbaar
Direct leverbaar
Op werkdagen binnen 24 uur verzameld & verzendklaar gemaakt in ons magazijn.
  • Gratis verzending boven € 69,-
  • Gratis retourneren
Pharma MSM Lotion, 500 ml
Beschrijving

Beschrijving

MSM Lotion bevordert een effectieve genezing van pijnlijke gewrichten, pezen en banden. Deze lotion heeft eerst een verkoelend en vervolgens een verwarmend effect. Vermindert gespannen en gezwollen spieren, bevordert de bloedcirculatie en spierherstel. MSM Lotion bevat menthol, eucalyptus en MSM - geen toegevoegde kleurstoffen. 96-uurs quarantaine wordt aanbevolen door de Zweedse Drafsport Federatie. Bevat menthol.


Technische omschrijving:


Instructies: Direct op de huid van de benen en lichaam aanbrengen.Niet aanbrengen op huid met wonden. Contact met ogen vermijden. Niet geschikt voor con- sumptie. Buiten bereik van kinderen houden.BEVAT GEEN KUNSTMATIGE KLEURSTOFFEN.


Gemiddelde beoordeling
5.0
Productfoto's van onze klanten

Deel je eigen afbeelding van het product met de hele wereld.

Upload een afbeelding en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop!

MSM Lotion Super en rijk !!
1 Likes

Zeer goede remedie, niet alleen na het werk, ik gebruikte het ook met een lichte kreupelheid, hielp veel, bespaart dure wrijvingen van de dierenarts.

1 Likes

Zeer nuttige lotion, onze sam (haflinger) heeft problemen met het verlangen dankzij onze smid Ik kwam naar de MSM-lotion die onze sam goed hielp. En niet alleen voor het paard, had een lange ontsteking in de pols, en daar is de lotion zoals zeer goed uiteengezet heeft ze me veel geholpen. ook niet alleen goed voor het paard !!!!

Dit product is op het moment op voorraad. Als je vandaag bestelt, zullen we je bestelling binnen 24 uur (tijdens werkdagen) verzendklaar maken en naar je versturen. Je zal het product binnen een aantal dagen ontvangen.

Lees meer over verzendkosten en levertijden.

Ons retourbeleid is eenvoudig. Als je niet 100% volledig tevreden bent om welke reden dan ook, breng het terug! Wij accepteren pakketten binnen 30 dagen na de verkoopdatum en wij betalen je aankoopbedrag volledig terug. Oh ja, wij betalen ook voor de retourzending. Het enige wat we vragen is dat het product niet gebruikt of verlopen is, in dezelfde staat is als dat je het hebt ontvangen en in de originele doos en / of verpakking zit.

Lees meer over ons retourbeleid.