Onze zomersale is hier! Bespaar tot 40% aan zomerartikelen. *
Bespaar nu
* Campagne informatie

Conditioners

Paardenconditioner herstelt de balans bij fijne vachten en geeft noodzakelijke bevochtiging aan de delicate huid. Paardenconditioner houdt de vacht van je paard glad en zacht.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
10 items

Conditioners voor paard werken vriendelijk om vacht, manen en staart zacht en behandelbaar te houden.

Het meenemen van paardenconditioner aan je badroutine zorgt ervoor dat de vacht van je paard zacht en zijdeachtig blijft. Paardenconditioners zorgen ervoor dat de vacht gevoed en in balans blijft. Het onderhouden van een gezonde huid is van essentieel belang om huidproblemen te voorkomen, en de natuurlijke oliën in conditioners voor paarden zorgen voor een gezonde balans en zachte huid. Het gebruik van paardenconditioners van Horze voorkomen dat het delicate manen en staarthaar in de knoop raakt en beschadigt door breken.

Paardenconditioners zijn zacht genoeg om te gebruiken na elk bad, om de huid en vacht zacht en glanzend te houden.

Paardenconditioners zijn ideaal om breuk te voorkomen, en voorkomen dat manen en staarthaar onbehandelbaar wordt. Het conditioneren van de vacht, manen en staart van je paard laten hem glanzen en schoon zijn met behoud van de natuurlijke balans van oliën op zijn huid en vacht. Conditioners voor paarden gebruiken dezelfde unieke verzachters die te vinden zijn in hoogwaardige kapsalon haarverzorging voor mensen om de vacht van het paard te neutraliseren en te verhelderen. De mogelijkheden bij Horze om de vacht, manen en staart van het paard te conditioneren en te verzorgen zijn dermatologisch getest om de veiligheid en gezondheid van je paard te garanderen.