Bespaar 15% op alle Horze producten
Shop nu

Stassek Equibona Huidbalsem, 250 ml

Artikelnr.: 25124

€ 10,40
(Prijs is inclusief BTW)
Stassek Equibona Huidbalsem, 250 ml
Selecteer maat Maattabel
Direct leverbaar
Direct leverbaar
Op werkdagen binnen 24 uur verzameld & verzendklaar gemaakt in ons magazijn.
  • Gratis verzending boven € 69,-
  • Gratis retourneren
Stassek Equibona Huidbalsem, 250 ml
Beschrijving

Beschrijving

Beschermende natuurlijke verzorgingsbalsem voor de huid
 
Vele bacteriën die huidproblemen veroorzaken maken geen schijn van kans op een zachte en welverzorgde huid. 
 
Equibona beschermt en verzorgt doeltreffend de huid en de vacht van het paard. Deze zorgvuldig ontwikkelde verzorgingsbalsem werd geproduceerd met pure natuurlijke grondstoffen.  Equibona is een onvervangbaar verzorgingsproduct voor bvb. lippen, mondhoeken, kromming van de kogel, staartwortel, kruin en geschaafde plaatsen. Het gebruik ervan is vrijwel onbeperkt.  Equibona beschermt betrouwbaar de kromming van de kogel tegen vocht en irriterende stalmest. Het maakt de huid zacht en soepel en herstelt de elasticiteit ervan in zeer korte tijd.  Een verzorgde huid is beter bestand tegen huidproblemen en irritatie. Jonge paarden raken beter gewend aan het onbekende bit. Equibona is ook een prachtig verzorgingsproduct voor de uier van fokmerries.
Je kan Equibona ook gebruiken voor je familie, bvb. voor je handen, ellebogen en geïrriteerde huid. 
Gemiddelde beoordeling
5.0
Productfoto's van onze klanten

Deel je eigen afbeelding van het product met de hele wereld.

Upload een afbeelding en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop!

super Zalf
0 Likes

De zalf werkt geweldig tegen, onder andere, mokken! Het is goed en gaat lang mee

Great!
0 Likes

Balsem kocht jaren geleden voor mijn ezel die de neiging heeft zijn neus te bezeren vanwege zijn halster. Het is ook erg handig voor de commissuur van de lippen. Ik ben verrast dat er geen mening is over dit product, ik raad het in ieder geval aan

Perfect!
0 Likes

Vorig jaar gekocht om hier en daar kleine zweren te behandelen, kom ik op dit moment naar buiten om de commissuur van de lippen van mijn paard te genezen. Het beschermt onmiddellijk en voorkomt het verschijnen van korsten. Bovendien is de geur echt lekker en laat de handen zacht na het aanbrengen op de vinger!

Soin
0 Likes

Parfum très agréable !

Dit product is op het moment op voorraad. Als je vandaag bestelt, zullen we je bestelling binnen 24 uur (tijdens werkdagen) verzendklaar maken en naar je versturen. Je zal het product binnen een aantal dagen ontvangen.

Lees meer over verzendkosten en levertijden.

Ons retourbeleid is eenvoudig. Als je niet 100% volledig tevreden bent om welke reden dan ook, breng het terug! Wij accepteren pakketten binnen 30 dagen na de verkoopdatum en wij betalen je aankoopbedrag volledig terug. Oh ja, wij betalen ook voor de retourzending. Het enige wat we vragen is dat het product niet gebruikt of verlopen is, in dezelfde staat is als dat je het hebt ontvangen en in de originele doos en / of verpakking zit.

Lees meer over ons retourbeleid.