Podosens Liquid, 500ml

€ 51,58
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.50 l (€ 103,16 / l)
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Eén maat voor iedereen
Partnerproduct
Reken met 4 dagen extra voor levering.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

Cavalor PodoSens is een uniek mengsel van essentiële oliën dat bijdraagt aan een snelle verlichting in geval van gevoelige hoeven en de elasticiteit van de hoef bevordert. Bovendien ondersteunt het ook een optimale hoefgroei. Cavalor PodoSens is een therapeutische hoefolie die gebruikt wordt bij paarden met gevoelige hoeven en/of probleemhoeven.

Doordat Cavalor PodoSens ook de elasticiteit van de hoefwand verbetert, zorgt het niet enkel voor een snelle verlichting, het ondersteunt ook de werking van het hoefmechanisme en verbetert de kwaliteit en de groei van de hoef. In tegenstelling tot andere oliën die gebruikt worden voor de dagelijkse verzorging van de hoef en om de hoef te doen glanzen, is Cavalor PodoSens zuinig in gebruik. Het product dient enkel aangebracht te worden op de zool en/of kroonrand voor een optimale werking.


Eigenschappen:


  • Therapeutisch hoefolie van essentiële oliën
  • Zorgt voor een snelle verlichting van gevoelige hoeven
  • Ondersteunt een optimale hoefgroei en elasticiteit van de hoef
  • Op basis van oa kruidnagel, berk, lavendel en eucalyptus
  • 100% natuurlijk

Gebruiksaanwijzingen:


Breng Cavalor PodoSens tweemaal daags aan op de kroonrand en/of de zool van de hoef. Blijf herhalen tot de symptomen verdwenen zijn.

Tip: In geval van gevoelige hoeven ten gevolge metabole aandoeningen is een totaalaanpak vereist. Het is aangeraden om naast een aangepaste voeding Cavalor PodoSens te combineren met Cavalor LaminAid. Dit is een voedingssupplement dat op verschillende manieren metabolische en hormonale processen in het lichaam terug in balans brengt en de darmflora ondersteunt.

Waarschuwing: enkel voor extern gebruik.


Artikelnr.: 338071

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: