Coolsens, 2L

€ 69,42
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
2 l (€ 34,71 / l)
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Eén maat voor iedereen
Partnerproduct
Reken met 4 dagen extra voor levering.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

De ideale verfrissing om lichaam en spieren na een inspanning te revitaliseren!
FAQ:
Moet ik Cavalor Cooling Wash in warm of koud water gebruiken? Cavalor Cooling Wash moet in koud water worden gedaan om uw paard te laten afkoelen en opfrissen. Is Cavalor Cooling Wash een desinfectiemiddel? Nee. Hoewel Cooling Wash sommige gemeen heeft met desinfecterende middelen, zijn het verschillende producten voor verschillende doeleinden. Vervangt Cavalor Cooling Wash normale shampoo? Ja. Hoewel Cavalor Cooling Wash niet zo schuimt als shampoo, reinigt het de manen en vacht. Het helpt ook om het lichaam van uw paard te ontspannen en af te koelen. Wat is de belangrijkste werking van Cavalor Cooling Wash? Cavalor Cooling Wash heeft een verkoelende werking op de benen en het lichaam van het paard na inspanning. Het stimuleert en versnelt ook het drogen.


Gebruiksaanwijzingen:


Aanwijzingen voor gebruik: Cavalor Cooling Wash bevat een mix van essentiële olies om het lichaam en de spieren van het paard te wassen, verfrissen en te strekken na een zware inspanning. Het werkt ook desinfecterend voor kleine wonden. Dosering, toepassing en veiligheid van het product:
Meng de inhoud van 1 dop (15 ml) met 4 liter koud water. Breng dit mengsel met een spons aan op het lichaam, vooral op de benen en de rug. Naspoelen mag, maar is niet noodzakelijk. Gebruik maximaal 15 ml Cooling Wash per 4 liter. Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Buiten bereik van kinderen houden. Verpakking3000 ml.


Artikelnr.: 320908

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: