Kentucky Horsewear Elastische Peesbeschermers met Schapenvacht

€ 159,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
( 2 )
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
20% EXTRA korting op het merk Horze
Kopieer code: SUMMERTIME
€ 70,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 11.08.2022. Niet geldig op de volgende merken: Back on Track, Schockemöhle, Tonics, Weatherbeeta.
Kleur: Zwart
Zwart Kentucky Horsewear Elastische Peesbeschermers met Schapenvacht
Bruin Kentucky Horsewear Elastische Peesbeschermers met Schapenvacht
Eén maat voor iedereen
Partnerproduct
Reken met 6 dagen extra voor levering.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

De Elastische Peesbeschermers met Schapenvacht met het nieuwe ontwerp hebben hetzelfde stevige buitenste omhulsel dat bestaat uit een extreem lichte en toch stevige TPU buitenlaag om te beschermen tegen schokken, terwijl zowel pees- als kogelgebied versterkt zijn met D3O schokabsorberende moleculen voor een ultieme bescherming. Laboratoriumtesten tonen aan dat deze beschermers de impact meer dan 50% beter absorberen dan eender welke beschermer op de markt, doordat ze de impact van een schok equivalent aan een die een menselijk bot zou breken, spreiden. Het peesgebied van de beschermer heeft intelligente ventilatieopeningen die de benen en pezen beschermen tegen oververhitting, alsook een ademende voering van schapenvacht waardoor deze beschermers ongelofelijk ademen terwijl ze ook een uitstekende schokdemping bieden voor de huid. De peesbeschermer heeft een hoger uitgesneden vormgeving dan traditionele peesbeschermers en biedt hierdoor een totale bewegingsvrijheid rond het kootbeen wanneer het paard springt. Er werd ook aandacht besteed aan het geven van optimale vrijheid en comfort rond het griffelbeen zodat de paarden in staat zijn om het been te plooien zonder enige belemmering. Het is gemaakt van imitatie schapenvacht met dezelfde werking en karakteristieken als echte schapenvacht.


Artikelnr.: 302629

Lees recensies:

Kleur: