Derma Spray, 250ml

€ 24,79
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.25 l (€ 99,16 / l)
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Eén maat voor iedereen
Partnerproduct
Reken met 5 dagen extra voor levering.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

Net als in de darm zijn bacteriën op de huid een belangrijke vorm van immuniteit. De actieve pre- en probiotica in Cavalor Derma Spray versterken het leger goede bacteriën op de huid en beschermen de huidflora zodat het natuurlijke afweermechanisme ondersteund wordt.

Gebruik Cavalor Derma Spray als natuurlijke reinigingsspray voor huid, vacht, manen en staart. Het is geschikt voor alle voorkomende wonden, jeuk, irritaties en andere huidproblemen. Een echte must om op stal te hebben voor elke paardenliefhebber.

De pH neutrale formule op maat van de paardenhuid versterkt het natuurlijke afweersysteem van de huiden zorgt voor een gezonde microflora. Doordat de goede bacteriën de behandelde oppervlaktes volledig gaan bedekken en zich sneller kunnen vermenigvuldigen, vormen ze een overwicht en verhinderen ze de vasthechting van externe organismen. Zo kunnen belangrijke huidproblemen voorkomen en verholpen worden.

Ook kan Cavalor Derma Spray aangewend worden voor de reiniging van wondjes. Dit zal de natuurlijke genezingsreactie van het lichaam ondersteunen.


Eigenschappen:


  • Reinigende probiotische spray
  • Versterkt de natuurlijke weerstand van de huid
  • Bevordert het herstellend vermogen

Gebruiksaanwijzingen:


In geval van een verstoorde huidmicroflora (jeukende irritatie, klovende kootholtes, wonden, huidproblemen, , …). Breng het product 2x/dag aan op de aangetaste plaats of gebruik het dagelijks preventief om de huid gezond te houden.

Waarschuwing: Uitsluitend voor uitwendig gebruik.


Artikelnr.: 306694

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: