Star Shine, 2L

€ 64,46
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
2 l (€ 32,23 / l)
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Eén maat voor iedereen
Partnerproduct
Reken met 5 dagen extra voor levering.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

Een langdurig werkende ontklitter die een fleurige glans aan uw paard geeft.

FAQ:
Hoe behaal ik de beste resultaten voor een glanzende en volumineuze staart? Was de staart eerst met Cavalor Equi Wash, spray deze daarna met Cavalor Star Shine. Moet ik Cavalor Star Shine dagelijks aanbrengen? Nee. Cavalor Star Shine is een product van hoge kwaliteit, en het effect zal gemiddeld zo'n 5 dagen merkbaar zijn. Bevat Star Shine siliconen? Cavalor Star Shine bevat een siliconengebaseerd organisch polymeer. Organisch betekent dat het niet aggressief is zoals synthetische siliconen. Dit polymeer is in het geheel niet giftig. Het is overigens onwaarschijnlijk dat een manen/staartproduct zonder enige vorm van siliconen naar behoren kan functioneren.


Gebruiksaanwijzingen:


Als ontklitter: Cavalor Star Shine op de staart en manen spuiten, laten opdrogen en nadien doorkammen. Als glansmiddel: op de vacht verstuiven, na opdrogen opblinken met een wollen doek. Verpakking: fles van 500 ml. Aanwijzingen voor gebruikCavalor Star Shine is een langdurige haar conditioner met een uniek en aangenaam aroma. Cavalor Star Shine zorgt voor een stralende glans op de vacht van uw paard en doet deze als een echte "ster" op het showcircuit verschijnen. De staart en manen van het paard zijn naar verwachting een week klitvrij.


Artikelnr.: 320916

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: