Onze zomersale is hier! Bespaar tot 40% aan zomerartikelen. *
Bespaar nu
* Campagne informatie

Zweetmessen

Zweetmessen zijn onmisbaar om overtollig water weg te halen na bad. Houdt altijd een paar van deze messen bij de hand om je paard snel te laten drogen.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Prijs
Prijs
Jouw filters:
7 items

Wis water of zweet weg met een zweetmes van Horze.

Gebruik zweetmessen van Horze om het baden en verzorgen makkelijk te maken. Na een inspannende training en een fijn bad gebruik je een zweetmes om overtollig water te verwijderen om het droogproces te versnellen. Voorkom rillingen en help de vacht van je paard sneller te drogen nadat overtollig water is afgevoerd. Een eenvoudig metalen zweetmes voorziet hierin, of probeer de nieuw ontworpen zweetmessen voor één hand met een glad rubber blad om zachtjes langs de benen en gevoelige plekken te gaan.

Help het natuurlijke ruiproces met een zweetmes van Horze.

Verwijder zweet, water of losse haren met een gekarteld zweetmes en maak het verzorgen simpel en snel. Maak de vacht los met een rosborstel en trek de losse haren weg met de fijne tanden van de zweetmessen van Horze. De gesp op het zweetmes kan worden vastgemaakt voor éénhandig gebruik of losgemaakt voor gebruik met twee handen voor meer controle en nauwkeurigheid. Dit werkt goed bij grote gebieden zoals de romp en buik. Leder zweetmes van Horze maakt de klus snel en pijnloos.