Bespaar 15% op je gehele bestelling *
Gebruik de code: CYBER-WEEK
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie
Zweetmessen

Zweetmessen

Zweetmessen zijn onmisbaar om overtollig water weg te halen na bad. Houdt altijd een paar van deze messen bij de hand om je paard snel te laten drogen.
6 items

Wis water of zweet weg met een zweetmes van Horze.

Gebruik zweetmessen van Horze om het baden en verzorgen makkelijk te maken. Na een inspannende training en een fijn bad gebruik je een zweetmes om overtollig water te verwijderen om het droogproces te versnellen. Voorkom rillingen en help de vacht van je paard sneller te drogen nadat overtollig water is afgevoerd. Een eenvoudig metalen zweetmes voorziet hierin, of probeer de nieuw ontworpen zweetmessen voor één hand met een glad rubber blad om zachtjes langs de benen en gevoelige plekken te gaan.

Help het natuurlijke ruiproces met een zweetmes van Horze.

Verwijder zweet, water of losse haren met een gekarteld zweetmes en maak het verzorgen simpel en snel. Maak de vacht los met een rosborstel en trek de losse haren weg met de fijne tanden van de zweetmessen van Horze. De gesp op het zweetmes kan worden vastgemaakt voor éénhandig gebruik of losgemaakt voor gebruik met twee handen voor meer controle en nauwkeurigheid. Dit werkt goed bij grote gebieden zoals de romp en buik. Leder zweetmes van Horze maakt de klus snel en pijnloos.

Koop Zweetmessen op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Bestel Zweetmessen nu via horze.nl!