Scharf Freedom Eventing Singel

€ 389,00
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
20% EXTRA korting op het merk Horze
Kopieer code: SUMMERTIME
€ 70,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 11.08.2022. Niet geldig op de volgende merken: Back on Track, Schockemöhle, Tonics, Weatherbeeta.
Kleur: Zwart
Zwart Scharf Freedom Eventing Singel
Bruin Scharf Freedom Eventing Singel
Maattabel
Partnerproduct
Reken met 7 dagen extra voor levering.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

Het exclusieve en gepatenteerde design van de SCHARF Freedom Singel was dusdanig ontworpen dat elk deel ervan met een afzonderlijke spier van de borst werkt, zonder invloed te hebben op het vrij functioneren van de andere spier.
De singel werkt onafhankelijk van de intercostale spier, rechts en links, onafhankelijk van de pectorale spier, oprukkend en terugwijkend en ook onafhankelijke begeleiding van de borstspier, op en neer gaan wanneer de spieren van vorm veranderen. Het elastiek maakt de elasticiteit in de kraakbeenverbinding van de intercostals mogelijk, waardoor de ribbenkast ongedwongen kan uitzetten.
De singel heeft maximale luchtventilatie. Het contact in segmenten van het paard van de SCHARF Freedom singel laat lucht circuleren en elimineert zweet.
Door de anatomische vorm is er geen druk, maar optimale ruimte bij het borstbeen en de elleboog. De singel kan worden gebruikt voor gevoelige paarden. RVS gespen maken de riem eenvoudig vast te gespen, en elastisch materiaal met rolgespen zorgen voor een hoge mate van comfort.
SCHARF Freedom singel is uniek, z'n revolutionaire concept maken het de eerste singel op de markt die intramusculair werkt. Z'n extreme vermogen om uit te zetten is dusdanig aanwezig dat het capabel is om zichzelf in te vouwen, zodat het eenvoudiger te transporteren is, en dus geen plaats inneemt. SCHARF Freedom singel is een gepatenteerd en gefabriceerd in Europa met hoge kwaliteit materialen in overeenstemming met de standaarden van de Europese Gemeenschap. Dit product focust op de levenskwaliteit voor het paard, en de kwaliteit ervan zorgt ervoor dat je het jarenlang kan gebruiken.
Het zadel is veilig op het paard, terwijl het paard optimale vrijheid heeft.
100% zacht glad leder. De singel kan worden gereinigd met lederverzorgingsproducten.
De Freedom Singel is de enige singel met een integrale structuur in zichzelf met hoge weerstand, vervaardigd met niet-vervormbare polymeer vezels. Dit materiaal werkt als een inwendig lichaam zonder naden of steken, zodat het zo sterk is dat het praktisch onmogelijk is om te breken. De sterke synthetische vezel (750 kg krachtweerstand voor het dressuur en IJslander model en 1500 kg krachtweerstand voor het springen, eventing en western model) loopt van het ene eind naar de andere, bedekt bdoor premium leder voor optimale elegantie en kwaliteit, waarmee alle onderdelen met elkaar verbonden worden. Dit materiaal is van de nieuwste generatie, gebruikt bij extreme kracht sporten (klimmen, luchtsporten, etc.) is goedgekeurd door de Europese Veiligheidsstandaarden en heeft een certificaat van de betreffende inspectie.


Artikelnr.: 329367

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: