« Terug / Merken / Hilton Herbs

Hilton Herbs HiltonHerbs MultiFlex Gold, 1 l

€ 43,79
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
1 l (€ 43,79 / l)
Wij vieren met u - 21 jaar Horze!
Bespaar 21% op het merk Horze &
Bespaar 11% op bijna alle andere merken

+Elke 21e bestelling gratis!
Kopieer code: B-DAY
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Elke 21e bestelling wint - het maximale restitutiebedrag is 200€. Verschillen worden niet uitbetaald. Alle aankopen in de Horze app of online shop worden meegenomen in de wedstrijd. Klantenservice zal contact opnemen met de winnaars na het einde van de campagne op 28/04/2024. Prijzen zijn niet overdraagbaar, terugbetaalbaar of inwisselbaar voor geld of andere prijzen.
Kleur: Niet gespecificeerd
Niet gespecificeerd HiltonHerbs MultiFlex Gold, 1 l
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Optimale mobiliteit.

MultiFlex Gold is een snelabsorberend, vloeibaar supplement dat kruiden bevat zoals duivelsklauwwortel en netel. Het droge equivalent, MultiFlex, was het allereerste supplement dat Hilary Self, Fythotherapeut/Co-Directeur, heeft geformuleerd en beide behoren tot onze bestverkopende kruidensupplementen voor paarden en pony's. Na het initiële gebruik, kan overgestapt worden op het droge equivalent MultiFlex (we raden niet aan om beide tegelijkertijd te gebruiken). Eigenaars kunnen ook overwegen om een van beide occasioneel te combineren met onze Releaf Gold, wanneer bijkomende ondersteuning nodig is. MultiFlex kan gegeven worden in combinatie met ons Cush X assortiment. Het MultiFlex assortiment kan in sommige gevallen beter geschikt zijn dan ons Senior Horse assortiment. Aarzel niet om ons te contacteren via helpline@hiltonherbs.com voor verder advies. Een van onze topische producten Ezee Arnica, TLC of Muscle Magic, zou ideaal zijn om te gebruiken in combinatie met dit mobiliteitssupplement, of ook onze Phytobalm crème voor kleine wondjes.

Eigenschappen:

  • Soepele gewrichten en spieren
  • Een gezond bloedvatenstelsel
  • Paarden gevoelig voor hoefbevangenheid
  • Optimale mobiliteit voor eender welke leeftijd

Technische omschrijving:

Samenstelling: Appelciderazijn, 1:3 Tincturen van: Duivelsklauwwortel, Meidoornbessen, Moerasspirea kruid, Melkdistelzaad, Brandnetelblad, Kleefkruid, Selderijzaad, Paardenbloemwortel. Analytische componenten: Ruw eiwit: 0.5% Ruw vet < 0.5% Ruwe celstof < 0.5% Ruwe as < 0.5% Vochtgehalte 96,8% Natrium 208 ppm.

Artikelnr.: 303787

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: