« Terug / Merken / Emin

Emin Emin E-Vitamin, 1000 ml

€ 29,95
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
1 l (€ 29,95 / l)
Wij vieren met u - 21 jaar Horze!
Bespaar 21% op het merk Horze &
Bespaar 11% op bijna alle andere merken

+Elke 21e bestelling gratis!
Kopieer code: B-DAY
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Elke 21e bestelling wint - het maximale restitutiebedrag is 200€. Verschillen worden niet uitbetaald. Alle aankopen in de Horze app of online shop worden meegenomen in de wedstrijd. Klantenservice zal contact opnemen met de winnaars na het einde van de campagne op 28/04/2024. Prijzen zijn niet overdraagbaar, terugbetaalbaar of inwisselbaar voor geld of andere prijzen.
Kleur: Niet gespecificeerd
Niet gespecificeerd Emin E-Vitamin, 1000 ml
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Een krachtig vitamine E supplement. Met het aanvullen van vitamine E verhoog je op een natuurlijke wijze de capaciteit van het lichaam om efficiënt zuurstof en voedingsstoffen naar spieren en weefsel te brengen. Vitamine E is als supplement essentieel voor het opbouwen van spiermassa en de verhoging van flexibiliteit.

Technische omschrijving:

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 0%, plantaardige vezels 0%, ruw vet / ruwe olie 100%, ruwe as 0%, natrium 0% Samenstelling per 1000 gram: vitamine E 50.000 mg Toevoegingsmiddelen per 1000 gram: raapzaadolie 950 gram.

Artikelnr.: 991204

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: