Resist, 2 kg

€ 175,64
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
2 kg (€ 87,82 / kg)
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Eén maat voor iedereen
Partnerproduct
Reken met 4 dagen extra voor levering.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

Verhoogt de weerstand en houdt uw paard in goede conditie. Een goede weerstand is de basis voor een gezond en sterk lichaam. Per dag: pony’s en jonge paarden: 30 g, volwassen paarden: 45 g. Verpakking: emmer van 2 kg.

Aanwijzingen voor gebruik

Hoe meer een paard onderhevig is aan stress tijdens een wedstrijdseizoen (bijv. door transport en verblijf in onbekende omgevingen), hoe meer de weerstand vermindert. Dit geldt met name voor paarden bij shows, springen, races en endurance. Deze paarden hebben een grotere kans op infecties omdat ze meer contact hebben met veel andere paarden in verschillende omgevingen en ze worden blootgesteld aan een breed scala bacterie- en virusculturen. Dit kan leiden tot een snelle verspreiding van virussen. Om infecties succesvol te bestrijden moet het paard immuniteit opbouwen tegen vreemde bacteriën en virussen.

Consistente training, goede conditie en tijd om te acclimatiseren kunnen er allemaal toe bijdragen dat de immuniteit op noodzakelijk peil blijft. Een zeer belangrijke factor is verantwoord voedsel. In periodes van vermoeidheid en stress heeft het lichaam bepaalde voedingsstoffen extra nodig. Deze kunnen de stofwisseling optimaliseren en stimuleren, om de beschikbaarheid van voeding te garanderen die nodig is om het immuunsysteem op te bouwen, infecties te bestrijden en allergische reacties te blokkeren.

Samenstelling en veiligheid van het product

Cavalor Resist, een aanvulling voor voedingsmatig herstel en convalescentie, die wijd verbreid gebruikt wordt door proffesionele ruiters en stallen. Het combineert bepaalde voedingsstoffen in eersteklas biologische samenstelling naar de behoeften van het paardenlichaam, met name in periodes van toegenomen stress, om zo voldoende immuniteit op te bouwen en te handhaven. Optimale immuniteit is het beste mechanisme tegen virale infecties. Paarden met een sterk afweersysteem zijn over het algemeen minder gevoelig voor blessures. Cavalor Resist kan ook worden gebruikt als voedings ondersteuning tijdens periodes van herstel.

Cavalor Resit bevat vetzuren, hoge vitamine C-waarden, toegevoegde vitaminen, kruiden en nucleotiden. Cavalor Resist is verrijkt met weiproteïne-isolaat, een samenstelling met immuunstimulerende eigenschappen.

Dosering

Toedienen totdat volledig herstel is bereikt, maar ten minste 4 weken.

Wedstrijdpaarden: 30-50 gram per dier per dag (= 2-3 zakjes van 17 gram)

Pony's en recreatiepaarden: 25 gram per dier per dag (= 2 zakjes van 17 gram)

Maximale dosering per dier per dag: 102 gram (= 6 zakjes)

Verpakking

Emmer 2 kg

FAQ

Wanneer moet ik Cavalor Resist gebruiken, en hoe lang?

Het afweersysteem van wedstrijdpaarden kan om verschillende redenen (transport, contact met nieuwe paarden, stress) worden aangetast. Cavalor Resist is het ideale nutritionele hulpmiddel om je paard te helpen met de milieufactoren die zijn afweersysteem beïnvloeden om te gaan.

Wanneer moet ik beginnen Cavalor Resist toe te dienen als mijn paard gaat reizen?

We bevelen aan om Cavalor Resist ten minste 6 tot 10 dagen voor transport beginnen toe te dienen.

Artikelnr.: 25460

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.