Hilton Herbs Equimmume, 1 kg

€ 43,79
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
1 kg (€ 43,79 / kg)
Bespaar 15% EXTRA op je bestelling
Kopieer code: SAVE15
€ 70,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 05.02.2023. Niet geldig op de volgende merken: Mountain Horse, PS of Sweden, Karlslund & Weatherbeeta.
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Ondersteunt het immuunsysteem.


Hilton Herbs Equimmume Immunity formule is rijk aan zonnehoedwortel, die veel hoeveelheden cellen bevat die verantwoordelijk zijn voor de groei van de plant. Gebruik Equimmune ter ondersteuning van het afweersysteem van je paard voor maximale steun gedurende ieder moment van het jaar. Voor paarden met deze vervelende problemen is de winter de tijd om te starten met het gebruik van Equimmune, omdat er minder vliegen aanwezig zijn die de huid irriteren.


Technische omschrijving:


Bevat:
Zonnehoedwortel, gotu kolablad, melkdistelzaad, kleefkruid, netelblad, kliswortel, rozebottelschillen.


Gebruiksaanwijzingen:


Aanwijzingen voor gebruik:
Hilton Herbs Equimmune Immunity formule moet op dagelijkse basis worden toegevoegd aan de voeding, indien mogelijk verdeeld over twee maaltijden. Tot 127 cm: 1 lepel per dag.
127-147 cm: 2 lepels per dag.
147-157 cm: 3 lepels per dag.
157-168 cm: 4 lepels per dag.
Meer dan 168 cm: 4 tot 5 lepels per dag.
Hoe veel moet ik toedienen?
De hoeveelheid kruiden die je nodig hebt is in het algemeen afhankelijk van de hoogte van je paard, met wat afwijking voor het type. Volledige instructies zijn terug te vinden op de verpakking. De hoeveelheid kruiden die aan de voeding van je paard of pony wordt toegevoegd kan enigszins worden verhoogd of verlaagd, afhankelijk van de omstandigheden. Zeer vaak kan een lagere dosering voldoende zijn voor een paard of pony die gedurende langere tijd gebruik zal maken van de kruiden. Onthoud dat alle paarden en pony's, net als mensen, individuen zijn.


Artikelnr.: 303902

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: