Hilton Herbs Herb Power, 1 kg

€ 34,24
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
1 kg (€ 34,24 / kg)
Bespaar tot wel 16% op je bestelling
Kopieer code: SAVEMORE
Besteed €50,- of meer en bespaar 12%. Besteed meer dan €70,- en bespaar 16%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 12.02.2023. Niet geldig op de volgende merken: Horseware, Harcour, Schockemöhle & Covalliero.
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Het hele jaar door ondersteuning voor paarden & pony's.


Hilton Herbs Herb Power is een uitstekend dagelijks kruidensupplement voor je paard, en bevat zeewier (kelp), netel, goudsbloem, kleefkruid en nog zes van de meest effectieve planten van de natuur, samengebracht in een zorgvuldig geformuleerde kruidenmix. Gebruik om je paard te helpen met een optimale gezondheid het hele jaar door Herb Power als dagelijks supplement om ervoor te zorgen dat je paard het beste krijgt wat de natuur te bieden heeft.


Technische omschrijving:


Ingrediënten:
Goudsbloem, netelblad, kleefkruid, melkdistelzaad, moerasspirea, rozenbottelschillen, G11 groene munt, paardenbloemblad, klitwortel, kelp.


Gebruiksaanwijzingen:


Aanwijzingen voor gebruik:
Hilton Herbs Herb Power moet dagelijks worden toegevoegd aan het voer, indien mogelijk verdeeld over twee maaltijden.
Tot 127 cm: 1 lepel per dag.
127-147 cm: 2 lepels per dag.
147-157 cm: 3 lepels per dag.
157-168 cm: 4 lepels per dag.
Meer dan 168 cm: 4 tot 5 lepels per dag.
De hoeveelheid kruiden die je nodig hebt is in het algemeen afhankelijk van de hoogte van je paard, met wat afwijking voor het type. De hoeveelheid kruiden die aan de voeding van je paard of pony wordt toegevoegd kan enigszins worden verhoogd of verlaagd, afhankelijk van de omstandigheden. Zeer vaak kan een lagere dosering voldoende zijn voor een paard of pony die gedurende langere tijd gebruik zal maken van de kruiden. Onthoud dat alle paarden en pony's, net als mensen, individuen zijn.


Artikelnr.: 303773

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: