Gastro Aid (6x50g)

€ 60,85
Prijs is inclusief BTW
300 g (€ 20,28 / 100 g)
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
15% EXTRA korting op het merk Horze
Kopieer code: HORZE15
€ 70,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 19.05.2022. Niet geldig op de volgende merken: Bucas, Christ, HV Polo, PS of Sweden, Leovet.
Eén maat voor iedereen
Partnerproduct
Reken met 6 dagen extra voor levering.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

Meer paarden dan men zou verwachten hebben last van maagirritatie. Cavalor Gastro 8 werkt op verschillende niveaus om de pH in de maag neutraal te houden en zo de maagwand te beschermen tegen irritatie. Per dag: pony’s, recreatiepaarden en sportpaarden: 30 g. Verpakking: emmer van 1.800 g.

Aanwijzingen voor gebruik

Iedereen die met paarden werkt is zich bewust van het belang van goed werkende darmen bij paarden. Problemen met de dunne en dikke darm zijn algemeen bekend en worden volgens vaste werkwijze behandeld. Het is misschien verrassend hoe vaak het de maag betreft, en met name de aanwezigheid van maagzweren is zeer hoog, vooral bij wedstrijdpaarden. Verschillende onderzoeken (na overlijden en gastro-endoscopische onderzoeken) tonen aan dat 75-89% van veel getrainde paarden maagzweren hebben. De belangrijkste oorzaak hiervan is de langdurige blootstelling van het maagslijmvlies aan maagzuur. De speekselproductie is de enige bescherming die het paard tegen maagzuur en pepsine heeft. Maaltijden met graan of langere periodes van vasten leiden tot een overschot aan zuurproductie zonder dat daar een afdoende speekselproductie tegenover staat. Intensieve trainingen verhogen de productie van maagzuur zoveel, dat het maagslijmvlies van de maag in zuur doordrenkt wordt. Paarden met maagzweren kunnen symptomen vertonen als een knik in de prestaties, geprikkeld gedrag, een slechte vacht, knarsentanden, kieskeurige eter, gewichtsverlies, enz. De behandeling van zweren wordt gerealiseerd door de maagzuurafscheiding te beperken en het aangemaakte zuur te neutraliseren, of het maagslijmvlies te beschermen tegen de blootstelling aan zuren. Cavalor Gastro 8 geeft de noodzakelijke voeding om de zuurproductie te neutraliseren en regeneratie te bevorderen. Het beschermt het maagslijmvlies op verschillende niveaus door verschillende voedingsgerichte benaderingen (zoals bij de meeste Cavalor producten).

Samenstelling van het product

Cavalor Gastro 8 bevat nucleotiden, bioflavonoïden, kruiden en vitamine U.

Dosering

30 gram per dag gedurende minimaal 4-6 weken

Verpakking

FAQ

Kan ik Cavalor Gastro 8 met Gastrogard combineren?

Ja, je kunt Cavalor Gastro 8 met Gastrogard combineren zonder bijwerkingen. Gastrogard is een voorgeschreven middel dat de zuurproductie in de maag stopzet, waardoor de zweren tijd krijgen om te genezen. Cavalor Gastro 8 biedt voedingselementen die de werking op diverse fysiologische factoren bevordert die helpen die zuurproductie te neutraliseren en de regeneratie te bevorderen. De ingrediënten in Cavalor Gastro 8 helpen ook bij het beschermen van het maagslijmvlies op diverse niveau's door verschillende benadering met voeding. Het is belangrijk om te onthouden dat maagzweren heel veel voorkomen, vooral bij wedstrijdpaarden.

Hoe worden maagzweren vastgesteld?

Uitwendige symptonen kunnen worden waargenomen als een knik in de prestaties, geprikkeld gedrag, een slechte vacht, knarsentanden, een kieskeurige eter, gewichtsverlies. Deze symptonen in beschouwing genomen, is het belangrijk om klinisch onderzoek te laten verrichten, waaronder gastroscopie voor het vastellen van maagzweren.


Artikelnr.: 331687

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.