Global Herbs Gut Support 500 gram

€ 32,50
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.5 kg (€ 65,00 / kg)
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Dit Gut Support prebiotica is een product dat helpt om de goede micro-organismen in de darmen goed te laten werken, en minder gewenste micro-organismes eruit te werken. Een prebioticum vervangt de slechte bacteriën die in de darm kunnen groeien met onschadelijke bacteriën. Gut Support is een geconcentreerde formule die werkt om een gebalanceerd spijsverteringsstelsel te ondersteunen. Wij zijn van mening dat prebiotica een betere en gunstigere werking hebben dan probiotica. Gut Support kan worden gebruikt om paarden in topconditie te houden en hun eetlust te stimuleren, maar helpt ook paarden die in slechte vorm verkeren. Het is zeer geschikt voor paarden die gewicht verliezen, angstig zijn geworden of misschien niet goed eten. Gebruik Gut Support ook wanneer je vermoedt dat de spijsvertering niet perfect werkt. Gut Support helpt met normale eetlust als het spijsverteringsstelsel onder druk staat.


Technische omschrijving:


Samenstelling: Terminalia chebula, Maïszetmeel, Brouwersgist, Eclipta prostrata, Lange Peper, Gember, Zwarte Peper.


Gebruiksaanwijzingen:


Voedingsadvies: Voer tweemaal daags 1 x 25 ml afgestreken maatschepjes voor een gemiddeld paard van 500 kg. Verminder tot de helft van deze hoeveelheid voor onderhoudsniveaus. Gut Support kan het hele jaar door gevoerd worden als onderdeel van hun normale voeding.


Artikelnr.: 321494

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: