Lactatec, 2 kg

€ 212,00
Prijs is inclusief BTW
2 kg (€ 106,00 / kg)
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
15% EXTRA korting op het merk Horze
Kopieer code: HORZE15
€ 70,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 19.05.2022. Niet geldig op de volgende merken: Bucas, Christ, HV Polo, PS of Sweden, Leovet.
Kleur: Wit
Wit Cavalor Lactatec, 2 kg
Eén maat voor iedereen
Partnerproduct
Reken met 6 dagen extra voor levering.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

Cavalor® LactaTec helpt de spieren optimaal presteren tijdens piekmomenten en bevordert een goed herstel achteraf waardoor spiervermoeidheid voorkomen wordt en de paarden elke dag soepel blijven aanvoelen.


Cavalor® LactaTec is het meest complete supplement dat op verschillende manieren de spieractiviteit ondersteunt, spierherstel stimuleert en spierproblemen als stijfheid, schade en uitputting voorkomt. Door de efficiënte interactie in tal van metabolische processen worden de spieren soepel en zijn ze in staat om energie effectief om te zetten zonder bijwerkingen. Hierdoor kan het paard tijdens periodes van intensieve training of meerdaagse evenementen topprestaties blijven leveren.
Cavalor® LactaTec is gebaseerd op Cavalor® Muscle Fit. Om de spieren nog meer te ondersteunen zijn essentiële oliën toegevoegd waaronder Petroselinum sativum en Citrus aurantifolium. De actieve componenten van Citrus aurantifolium zijn sterke antioxidanten, waardoor ze de vorming van schadelijke vrije radicalen voorkomen. Het heeft ook een ontspannend effect op de spieren. Petroselinum sativum draagt ook bij tot een effectief herstel van de spieren bij zware inspanning. Het heeft een zuiverend effect op het lichaam waardoor toxines sneller afgevoerd worden en zuurstof probleemloos naar de spieren getransporteerd wordt waardoor spiervermoeidheid uitgesteld wordt.


Gebruiksaanwijzingen:


Mix 30 gram door het voer per dag. In het geval van heftige opbouw van afvalstoffen en spierpijn adviseren wij een kuur van 4 weken, gevolgd door 2 dagen voor, tijdens en 1 dag na wedstrijd of zware inspanning. 1 maatlepel = 15 gram. Maximaal 45 gram per paard per dag.


Artikelnr.: 331124

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.