Powred Performance, 2 L

€ 54,00
Prijs is inclusief BTW
2 l (€ 27,00 / l)
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Eén maat voor iedereen
Partnerproduct
Reken met 7 dagen extra voor levering.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

Vloeibare mengeling van hoogwaardige vitaminen en mineralen. Ondersteunt de rode bloedcelen en de doorstroming, wat zorgt voor maximale vitaliteit en uithouding. Per dag: pony’s en jonge paarden: 25 ml, sportpaarden: 50 ml. Verpakking: fles van 2000 ml en 5000 ml.

Aanwijzingen voor gebruik

Cavalor Pow'red Performance als aanvulling op de normale portie van wedstrijdpaarden tijdens training en gedurende het wedstrijdseizoen waar er een verhoogde behoefte is aan direct beschikbare energie. Conditie, training en voeding zijn de basis voor een goede prestatie, maar perfectie komt door voedingselementen voor topprestaties die op het juiste moment beschikbaar zijn. Cavalor Pow'red Performance voorziet in de in de toegevoegde voedingsstoffen die nodig zijn voor prestaties op het hoogste niveau. Het is een zeer compleet, eenvoudig opneembaar supplement voor in het dagelijkse voer. Het is de perfecte manier om je paard in coede conditie te krijgen bij de start van het seizoen, maar ook tijdens en bij het eind van het seizoen, wanneer het voor het paard een uitdaging is om in goede conditie te blijven. Cavalor Pow'red Performance wordt gebruikt door wedstrijdpaarden van wereldklasse in verschillende disciplines als springen, dressuur, drafsport, meerdaagse tochten, endurance, vierspan, enz.

Samenstelling en veiligheid van het product

Dit vloeibare supplement bevat zorgvuldig geselecteerde vitaminen, mineralen, aminozuren, vetzuren en andere ingrediënten. Cavalor Pow'red Performance bevat vitaminen A, D3, B1, B2, B3, B6, B12, E, C; foliumzuur en choline; en bevat sporen van: ijzer, koper, zink, mangaan, kobalt, selenium, calcium, fosfor. De werking van Cavalor Pow'red Performance komt met name door de nauwkeurige samenstelling en de hoeveelheid die van elk ingrediënt is gebruikt. Naast de aanwezigheid van uitstekende B-vitaminen bevat Cavalor Pow'red Performance ook hoogwaardige vitamine C en sporen van ijzer die het aantal rode bloedcellen (verantwoordelijk voor zuurstoftransport) op een natuurlijke manier doen toenemen. Dit voorkomt de gevreesde bijwerking van willekeurige ijzerelementen, die kunnen leiden tot een overschot (die bedwelming, bijv. oxidatie van de spiercellen, veroorzaakt). Cavalor Pow'red Performance geeft snel merkbare resultaten en bevat geen verboden middelen.

Dosering

Veulens en pony's: 25 ml per dier per dag

Jonge paarden: 25 ml per dier per dag

Volwassen paarden: 50 ml per dier per dag

Paarden in opleiding: 50 ml per dier per dag

Paarden in het wedstrijdseizoen: 50 ml per dier per dag

Maximale dosering: 100 ml per dier per dag

Verpakking

Kan 2 liter (vloeibaar)

FAQ

Waar is Cavalor Pow'red Performance voor bedoeld en hoe moet ik het toedienen?Cavalor Pow'red Performance kan worden gebruikt tijdens intensieve training en wedstrijden voor een periode van 2-3 weken. Cavalor Pow'red Performance bevat hoge vitaminewaarden, wat het zeer geschikt maakt voor paarden die op meerdaagse evenementen op het hoogste niveau presteren. Het lijkt wellicht dat Cavalor Pow'red Performance relatief weinig vitamine A en D3 bevat. Deze vitaminen zitten echter al in het dagelijkse voer. Te veel vitamine A en D3 kan giftig zijn. Door relatief weinig van deze vitaminen in Cavalor Pow'red Performance te doen, blijft het risico op teveel toedienen van deze vitaminen laag.

Wat onderscheidt Cavalor Pow'red Performance van vergelijkbare producten?Cavalor Pow'red Performance bevat veel meer vitaminen (met name vitaminen B) dan vergelijkbare producten op de markt. Voldoende vitaminen B zijn belangrijke voor sportpaarden, omdat ze een sleutelrol spelen in de energiestofwisseling en in de bescherming van rode bloedcellen.

Artikelnr.: 25437

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.