Tot 60% korting op Horze, B Vertigo en veel andere topmerken! *
Bespaar nu

Cavalor Muscle Force Em, 2 kg

Artikelnr.: 25497

€ 134,00
(Prijs is inclusief BTW)
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Direct leverbaar
Cavalor Muscle Force Em, 2 kg
€ 134,00
(Prijs is inclusief BTW)
Direct leverbaar
Op werkdagen binnen 24 uur verzameld & verzendklaar gemaakt in ons magazijn.
  • Gratis verzending boven € 69,-
  • Gratis retourneren
Cavalor Muscle Force Em, 2 kg

Beschrijving

Ter ondersteuning van de spierkracht. Cavalor Muscle Build stimuleert merkbaar de aanmaak van spiercellen. Langdurige efficiëntie door stelselmatige toename van het aantal spiercellen. Per dag: pony’s: 30 g, volwassen paarden: 45 g, min. 6 weken. Verpakking: doos van 900 g (60 zakjes).

Aanwijzingen voor gebruik

Om wedstrijdpaarden na een periode van rust, minder werk, minder training of conditieverlies snel terug te krijgen op hun oude niveau is het belangrijk om te zorgen voor een gebalanceerde en optimale opbouw van de spieren. Dit vereist balans tussen training, oefeningen en voeding. Cavalor Muscle Force zorgt voor snel merkbare resultaten met een gelijkmatige spierontwikkeling. Cavalor Muscle Force geeft ook uitstekende resultaten bij jonge paarden wanneer een snellere ontwikkeling van spierkracht benodigd is.

Samenstelling en veiligheid van het product

Cavalor Muscle Force is een voedingssupplement voor een goede voedingstoestand en ondersteuning daarvan. Het biedt de essentiële voedingselementen, die door hun afgestemde verhoudingen, krachtige werking, biobeschikbaarheid en kwaliteit de natuurlijke en snelle ontwikkeling van spieren bevorderen, zonder zich daarbij in andere fysische processen te mengen. Cavalor Muscle Force bevat albuminen, koolhydraten, mineralen, vitaminen, kruiden en nucleotiden. Deze unieke samenstelling van bouwstenen en voedingsstoffen die betrokken zijn bij de spiergroei dragen bij aan een gelijkmatige spierontwikkeling, en daardoor wordt spierschade na intensieve oefeningen voorkomen. Vanwege de unieke samenstelling van Cavalor Muscle Force, en het feit dat het uit 100% natuurlijk stoffen bestaat, en geen stoffen bevat die verboden zijn in de wedstrijdsport, wordt het veel gebruikt in racen/draven, western, jumping, dressuur en teelt, en het wordt vaak aanbevolen door dierenartsen.

Dosering

Wedstrijdpaarden: 2-3 zakjes (= 30-45 gram) per dier per dag

Pony's en recreatiepaarden: 2 zakjes (= 30 gram) per dier per dag.

Toedienen totdat volledig herstel heeft plaatsgevonden, maar tenminste 5 weken. Maximale dosis per dier per dag: 120 gram (= 8 zakjes).

Voor snellere resultaten is het mogelijk om een dubbele dosis (4-5 zakjes per dag) toe te dienen tijdens de eerste week.

Verpakking

Emmer 2 kg

FAQ

Heeft het zin om mijn paard Cavalor Muscle Force te geven als deze niet wordt getraind?

De beste resultaten worden bereikt door Cavalor Muscle Force toe te dienen in combinatie met training. Cavalor Muscle Force heeft echter ook effect op ongetrainde paarden.

Wat onderscheidt Cavalor Muscle Force van vergelijkbare producten?

In tegenstelling tot andere producten bevat Cavalor Muscle Force geen Gamma-oryzanol, en is daarom veilig te gebruiken tijdens de wedstrijd zonder daarbij zijn effect te verliezen. Cavalor Muscle Force biedt een unieke proportionele spiergroei, in tegenstelling tot vergelijkbare producten.

Hoe lang duurt het voordat het effect van Cavalor Muscle Force zichtbaar is?

Het maximale resultaat wordt bereikt na een periode van 45 dagen. Het effect duurt ten minste 3 tot 4 maanden. Indien gewenst kan het toedienen na 2 tot 3 maanden worden herhaald.

Hoe kan ik het toedienen van Cavalor Muscle Force optimaliseren?

Onze ervaring leert dat een optimaal effect van Cavalor Muscle Force wordt bereikt als eerst Cavalor Hepato Liquid wordt gegeven, alvorens Cavalor Muscle Force toe te dienen.

Beste verzendprijs

Dit product is op het moment op voorraad. Als je vandaag bestelt, zullen we je bestelling binnen 24 uur (tijdens werkdagen) verzendklaar maken en naar je versturen. Je zal het product binnen een aantal dagen ontvangen.

Lees meer over verzendkosten en levertijden.

Ons retourbeleid is eenvoudig. Als je niet 100% volledig tevreden bent om welke reden dan ook, breng het terug! Wij accepteren pakketten binnen 30 dagen na de verkoopdatum en wij betalen je aankoopbedrag volledig terug. Oh ja, wij betalen ook voor de retourzending. Het enige wat we vragen is dat het product niet gebruikt of verlopen is, in dezelfde staat is als dat je het hebt ontvangen en in de originele doos en / of verpakking zit.

Lees meer over ons retourbeleid.

Productrecensies (6)
Productfoto's van onze klanten

Deel je eigen afbeelding van het product met de hele wereld.

Upload een afbeelding en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop!

Waardering
4.3 / 5