Global Herbs SuperCalm, 500 gram

€ 21,50
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.5 kg (€ 43,00 / kg)
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
30 dagen retourbeleid

Beschrijving

SuperCalm onderhoudt een ontspannen en makkelijk paard, terwijl het de beste voeding biedt voor een natuurlijk, fit lichaam met goede lichaamsverdediging. Het is waarschijnlijk het effectiefste supplement in zijn klasse, en werkt door het benutten van effectieve tropische kruiden. Het bevat ook voldoende magnesium en kalium voor correcte mineralenbalans, en werkt snel binnen 2-3 dagen. Voor iedere vorm van zenuwachtigheid. SuperCalm is ideaal voor wedstrijdpaarden om te ondersteunen bij training en voorbereiding, voor wennen van paarden in nieuwe omgeving, voor reizen en hectische situaties, voor overactieve paarden, en voor het handhaven van goed gedrag. SuperCalm kan indien nodig worden gebruikt in combinatie met FriskyMare tijdens het dekseizoen.


Technische omschrijving:


Samenstelling: Heilige basilicum, winterkers, amla, mango, magnesiumglycinaat, kruidenextracten (heilige basilicum, winterkers, amla, mango), calciumcarbonaat.


Gebruiksaanwijzingen:


Voederadvies: 2 x daags 25 ml maatschepjes voor een gemiddeld paard van 500 kg.


Artikelnr.: 321514

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: