« Terug / Paard / Paardenvoer / Supplementen / Supplementen voor zenuwen & kalmering

Hilton Herbs HiltonHerbs Easy Mare, 1 kg

€ 43,79
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
1 kg (€ 43,79 / kg)
Wij vieren met u - 21 jaar Horze!
Bespaar 21% op het merk Horze &
Bespaar 11% op bijna alle andere merken

+Elke 21e bestelling gratis!
Kopieer code: B-DAY
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Elke 21e bestelling wint - het maximale restitutiebedrag is 200€. Verschillen worden niet uitbetaald. Alle aankopen in de Horze app of online shop worden meegenomen in de wedstrijd. Klantenservice zal contact opnemen met de winnaars na het einde van de campagne op 28/04/2024. Prijzen zijn niet overdraagbaar, terugbetaalbaar of inwisselbaar voor geld of andere prijzen.
Kleur: Niet gespecificeerd
Niet gespecificeerd HiltonHerbs Easy Mare, 1 kg
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Voor evenwichtige hormonen.

Easy Mare is een droog supplement dat kruiden bevat zoals vitex agnus-castus en valeriaan, die kunnen helpen bij de ondersteuning van de normale cyclus van 21 dagen van merries. Het kan nuttig zijn voor zeer jonge paarden of voor paarden in een slechte conditie, die buitensporige gedragsmatige en fysieke tekenen vertonen wanneer ze hengstig zijn. De vroege lente kan een moeilijk tijd van het jaar zijn en veranderingen in de kudde, zoals de introductie van jongvee of nieuwe ruinen, kunnen ook gedragsveranderingen veroorzaken, maar dit product kan het hele jaar door gegeven worden indien noodzakelijk. Het vloeibare equivalent, Easy Mare Gold, wordt vaak eerst gebruikt omwille van de snellere initiële absorptie (we raden niet aan om beide tegelijkertijd te geven).

Eigenschappen:

  • Een evenwichtig hormonaal systeem
  • Een kalme en stabiele attitude
  • Jonge merries kunnen hengstigheid heel onaangenaam beleven
  • Opgewonden of ongewenst ruingedrag

Technische omschrijving:

Ingrediënten: Vitex agnus-castus zaad (monnikspeperzaad/kuisheidsboomzaad). Valeriaanwortel. Mariadistelzaad. Kamille bloemen. Gelderse roos. Ijzerkruid. Duizendblad.

Artikelnr.: 303900

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: