×
×

Nieuw bij Horze?

Als nieuwe klant willen we je graag welkom heten met 30% korting. Probeer ons nu, en krijg 30% korting op je eerste order!

Gebruik couponcode: HZWELCOME

*€ 50,- is het minimum bestelbedrag. Aanbieding geldt alleen voor producten van Horze, Finn-Tack, Pharmacare en B Vertigo! Deze coupon kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of coupons.

Wil je €20 besparen? Koop nu en gebruik onze lente coupon: Lees meer!*

×

Junior

Filter op:
  • Filter zoekresultaten:
  • Categorie
    Merk
  • Kleur
  • Grootte
  • Prijs
Sorteer op:

Ponyruiters hebben goede uitrusting nodig. Kinderen en jeugd hebben artikelen nodig in hun eigen maat en behoeften. We hebben een selectie kleine maten voor de serieuze jonge ruiter.

Tonen 316 items

Junior ruiters hebben speciale uitrusting nodig voor het ponyrijden, en Horze heeft de juiste artikelen.

Ponytuig en uitrusting voor jonge ruiters is vervaardigd van de zelfde kwalitatieve materialen als de rest van de uitstekende Horze collectie. Kies zadeldekjes en hoofdstellen die speciaal voor pony's en cobs zijn gemaakt. Horze heeft dekens in ponymaten en beenbeschermers. Halsters en poetsuitrusting in kleinere afmetingen zijn ideaal voor kinderen en hun blije pony's, en de meeste Horze artikelen zijn beschikbaar in maten en stijlen waar voor iedereen wel wat tussen zit. Vind de kleuren en stijlen die je jonge ruiter wil hebben voor de pony.

Pony ruiters hebben uitrusting nodige in de juiste maat, en Horze levert met kwaliteit en stijl.

Artikelen als shirts, showuitrusting, rijbroeken en laarzen voor jonge ruiters zijn berekend op actieve kinderen. Nieuwe handschoenen voor de kinderen zijn een goede toevoeging aan de garderobe. De Kids&Ponies collectie heeft kleding die zorgvuldig voor is gemaakt voor de pony ruiter, en de artikelen zijn beschikbaar in leuke, maar stijlvolle designs. Rijbroeken met extra glinstering en leuke badges en logo's versieren de kleding in deze modieuze lijn. Geef een persoonlijk tintje met monogrammen en borduring, en je kinderen tonen hun Horze stijl in de stal of op school.

Lees meer