Trap de zomer af met Horze! Tot 50% korting op honderden artikelen! Bespaar nu

×

Denim rijbroeken

Filter op:
  • Filter zoekresultaten:
  • Categorie
    Merk
  • Kleur
  • Grootte
  • Prijs
Sorteer op:

Denim rijbroeken combineren het gevoel en uiterlijk van jeans met de functionaliteit van paardrijkleding. Deze casual broeken zijn ideaal voor dagelijkse training of weekendtochten.

Tonen 2 items

Wil je graag in je jeans paardrijden? Dat kan nu met de leuke denim rijbroek van Horze!

Denim rijbroeken zijn de nieuwste trend bij rijbroeken, en die van Horze zitten als gegoten. Ga paardrijden in stijl en comfortabel met deze designer, door jeans geïnspireerde, rijbroek met de look en comfort van jeans, maar het gevoel en gebruik van je favoriete rijbroek. De denim look geeft een eigenzinnige draai aan deze rijbroek, met kunstleren zitvlak of kniestukken, en de toegevoegde details als de gestikte achterzakken en diverse kleurenopties zijn een echte blikvanger.

Denim rijbroeken zijn meteen een favoriet voor alledaagse ritjes.

Ruiters in alle leeftijden houden van deze denim rijbroek, en het leuke stiksel op de speciale kindermaat rijbroeken vallen meteen in smaak. Kies een rijbroek voor training of ritjes in het weekend, en ga in stijl uit het zadel de stad in. Het echte denim van deze modieuze rijbroek geeft je het gevoel dat je in je favoriete spijkerbroek rijdt, maar de superieure grip van de kniestukken of zitvlak geven grip en veiligheid. Deze denim rijbroek slobbert niet bij de knieën zoals een normale spijkerbroek dat kan doen. Zie er mooi uit in deze eenvoudig te wassen en te dragen trendy rijbroek.

Lees meer