Tot 60% korting op Horze, B Vertigo en veel andere topmerken! *
Bespaar nu

Zalven

Paardenzalven stimuleren de bloedsomloop na training of genezen spierpijn. Paardenzalven bieden verlichting tijdens baden of na afloop van training.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
70 items

Linimenten voor paarden kunnen worden gebruikt om vermoeide benen rust te geven na zware inspanning.

Paardenbenen moeten hard werken, en het is daarom een goed idee om na afloop wat extra verzorging en verwenning te geven. Wrijf na hard werk de benen van het paard in met een rustgevend liniment. Dit brengt de bloedsomloop terug naar de benen en stimuleert de bloedstroom. Wanneer je de benen van je paard gezond houdt, is hij productiever en heeft meer plezier tijdens paardrijden. Goede verzorging om herstel en verbeterde bloedsomloop te bevorderen voorkomen ongemak en andere blessures gerelateerd aan stress en druk bij je paard. Het wrijven van rustgevend liniment in zijn vermoeide gewrichten, ligamenten, pezen en spieren zorgt voor een snellere hersteltijd, en maakt dat je paard actief blijft zonder stijf of pijnlijk te worden.

Linimenten voor paarden zijn vloeibaar of in gelvorm verkrijgbaar, en bieden koele verlichting aan zere spieren, pezen, ligamenten en gewrichten.

Een verkoelend liniment voor paard is ideaal om verlichting te brengen aan vermoeide benen na werk of wedstrijd. Een gel liniment is eenvoudiger aan te brengen. Vloeibare linimenten werken sneller en zijn eenvoudig op zere spieren te gieten, en dragen bij aan snel verkoelende verlichting. Gel linimenten zijn perfect om aan te brengen voor geconcentreerde verlichting direct op de gezwollen of pijnlijke plek. Welke methode van aanbrengen je ook kiest, het doel van het liniment, of het nu gel is of vloeibaar, is om directe verlichting en genezing te geven aan de vermoeide benen van het paard. De kruiden en natuurlijke ingrediënten van veel Horze linimenten bevatten koelende ingrediënten, zoals Arnica Montana, eucalyptus en meer.