15% korting op een product naar keuze! Gebruik code: HZ15OFF |

×

Drafsport

Tonen 725 items

Sulky's van Horze zijn gemaakt door de meesters van de sport.

Sulky's van Horze of Finn-Tack zijn de leiders in de branche. De goed vervaardigde sulky's zijn ontworpen om je menervaringen te optimaliseren, en je paard op zijn best te laten racen. De sulky's van Horze bevatten resistance carts en accessoires zoals zitjes en meer. Het kiezen van de beste sulky voor jouw wensen en budget zijn van essentieel belang, en de experts bij Horze kunnen jou in de goede richting helpen. Accessoires bevatten artikelen zoals veren, schachten en hitch onderdelen.

Drafsport uitrusting is ontworpen om te passen bij de juiste sulky, voor topprestaties op de baan.

Drafsport uitrusting bevat alles van blinds en hoofdstellen tot oorpluggen, bitten en zadeldekjes. Het aankleden van je paard in de juiste tuigage kan het verschil betekenen tussen de eerste of de laatste plaats. De hoofdstellen en blinds van Horze bevatten zadeldekjes, zoals de PVC trainingskeuze. Het kiezen van het juiste hoofdstel is van doorslaggevend belang, en Horze heeft ze in prachtige leren uitvoeringen. Finn-Tack is de marktleider in drafsport uitrusting, en Horze is er trots op om te mogen helpen de juiste keuzes te maken om succesvol te zijn op de baan.

Lees meer

GET IN TOUCH WITH OUR RACING TACK EXPERT!

Do you need buying help or advice related to sulkies, harnesses and other racing tack products? Call our racing tack expert Torgeir Hagmann on +4740482004 or drop him an email at Trotting@finntack.com

NOTE: Questions about deliveries, orders and returns should be sent to our web shop customer service. Click here for contact information.