Check de leveringstatus van jouw bestelling hier
Manenkammen

Manenkammen

Rosborstels zijn essentieel voor de verzorging van je paard. De krachtige ronddraaiende bewegingen zorgen voor een ontspannende massage. Een rosborstel verwijderd losse haren en is ideaal om vuil en opgedroogd zweet mee los te maken. Kam de manen van je paard met een manenkam. Horze heeft verschillende modellen in het assortiment, zodat je altijd de manenkam vindt die aan jouw wensen voldoet.

10 items

Koop Manenkammen op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Manenkammen maken het uitkammen van de manen makkelijk

Er zijn verschillende modellen manenkammen. Een enkele manenkam is ideaal om de manen van je paard mee te kammen. Met een manenborstel verwijder je ook het vuil uit de manen. De manenborstel kan je ook voor de staart gebruiken. Daarnaast kan je ook kiezen voor een staart- en manenborstel. Kam of borstel de manen en staart van je paard altijd van onder naar boven. Je kan je hand eventueel boven je manenkam of borstel leggen. Kam of borstel altijd voorzichtig de klitten en knopen eruit zodat de haren niet beschadigen of breken. Door ze in te sprayen met antiklikspray blijven de manen en staart van je paard gemakkelijk doorkambaar, dit zorgt er meteen voor dat de haren minder gemakkelijk zullen breken. Een uitdunkam of trekkammetje is handig om de manen van je paard mee te trekken of uit te dunnen. Gelijkmatig getrokken manen zien er verzorgt uit. Als je de manen van je paard in wilt vlechten is het meestal handig als de manen een handbreedte lang zijn. Lange manen zijn wel geschikt voor het maken van een hensgtenvlecht.

De praktische uitdunkam van Horze

De uitdunkammen van Horze zijn voorzien van een handvat en liggen daarom makkelijk in de hand en zijn goed vast te houden. Hierdoor kan je snel en efficiënt werken, wat ideaal is voor paarden die weinig geduld hebben of het onprettig vinden. Met manenkammen van Horze is het trekken en uitdunnen van de manen van je paard een fluitje van een cent.

Horze heeft manenkammer, uitdunkammen en trekkammen van het eigen Horze merk, maar je kan er ook eentje kiezen van Wahl of Sprenger.