Tot 60% korting op Horze, B Vertigo en veel andere topmerken! *
Bespaar nu

Supplementen voor de luchtwegen

Supplementen voor de luchtwegen reguleren de ademhaling van je paard, en kunnen indien op de juiste manier gebruikt, het aangenamer maken voor het paard bij lichte training.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
30 items

Supplementen voor ademhaling van het paard laten je paard met gemak ademen.

Ademhalingssupplementen voor paarden laten je paard eenvoudig ademen, en kunnen irritatie in de keel en longen verminderen. De natuurlijke ingrediënten in ademhalingssupplementen van Horze kalmeren de longen en keel, en maken ademhalen gemakkelijker. Natuurlijke producten als honing, menthol, eucalyptusolie, citroensap, aloë vera, appelcider, azijn en meer kunnen je paard behandelen zonder agressieve chemicaliën en andere additieven. Het natuurlijk verlichten van deze symptomen houden je paard blij, en geven jou ook rust. Air Power van Finish Line is een voordelig alternatief om irritatie door de omgeving te verlichten.

Supplementen voor ademhaling van het paard kunnen zorgen voor een comfortabele rit voor jou en je paard.

Het toevoegen van een natuurlijk supplement aan het dieet van je paard kan helpen bij irritatie van keel en longen, en laten hem aangenamer zijn onder het zadel of in de weide. Irritatie door de omgeving kan kwalen verergeren. Het toevoegen van een op menthol gebaseerd supplement kan de luchtwegen openen, en verlichting bieden voor het paard met ademhalingsproblemen. De natuurlijke supplementen als eucalyptus kunnen slijm losmaken, en fungeren als een slijmoplossend middel, en het gemakkelijker maken voor het paard om te hoesten. Menthol kan fungeren als verkoelend middel en helpt droge, geïrriteerde keel te verlichten, en wordt gebruikt als hoestwerend middel. Overleg altijd met je dierenarts als je niet zeker weet of een ademhalingssupplement de juiste is voor je paard.