Bespaar €20 op alle bestellingen boven de €100! Gebruik de code: HZXMAS Bespaar nu

×
Aaanbevolen merken
Geschreven op

Warme laarzen

Over Horze Rovigo Hoge Laarzen

Lekker warme laarzen en goed waterdicht. Vallen helaas bij de voeten heel ruim. 2 maten te klein besteld en nog te groot.

Geschreven op

Super handschoenen

Van over MountainHorse Reflecterende Triplex Handschoenen

De Mountain Horse Handschoenen Alexis Tech zijn handschoenen waar ik blij van word. Ze zitten heerlijk en hebben een goede, prettige grip. De handschoenen zijn niet geschikt voor mensen met dikke vingers en vallen niet groot. Ik heb kleine slanke handen, meestal maat 7, soms S, soms 6.5, en M is precies goed maar echt niets te ruim. De kwaliteit is denk ik goed, maar dat kan ik pas over een tijdje beoordelen. Stijl is ok, niet bijzonder. Met wat korting is de prijs prima; €35 vind ik net wat veel.

Geschreven op

Sterke deken

Van over Horseware Amigo BRavo 12 Plus Medium Disc, 250g

Onwijs mooie en vooral sterke deken. Waar mijn paard de dekens meestal binnen een week beschadigd krijgt is hier nog geen gaatje in te vinden. De hals is wel net te lang voor mijn paard, deze had ik beter los van elkaar kunnen bestellen voor de perfecte maat. De deken blijft ook goed liggen, zelf na meerdere malen rollen en ook het liner systeem is fijn.

Geschreven op

Fijne broek

Over Schockemöhle Delphi Jeans full seat rijbroek

Het is een mooie broek, hij zit lekker en is fijn om mee te rijden. Het enige nadeel is dat hij erg kort is.

Geschreven op

Prima springschoen

Over Springschoenen, generfd

Fijne springschoen, die de kroonrand goed beschermd. Bedekt alleen bovenste gedeelte vd hoef, waardoor er geen kans is dat je paard ze kapot maakt door erop te gaan staan. Ze sluiten mooi aan en 'klapperen' niet tijdens het rijden. Maat is prima, ik heb een (kleine 1.56m) Fries en heb de maat L in gebruik.

Geschreven op

Uitrijdeken

Van over WeatherTrek Uitrijdeken

Ik heb deze deken al jaren, al een jaar of 7 denk ik! Is echt een super deken, goede pasvorm, blijft goed liggen. De netvoering vind ik ook heel fijn, fleece maakt het gauw te warm.

Geschreven op

Fijne sterke jas

Van over WinterRider Jas

Vorig jaar winter gekocht en nu weer aan, een stevige warme jas met mss 1 minpuntje, de mouwboorden zijn erg strak, ik kan niet op mijn horloge kijken en de handschoenen moeten uit bij het aan en uittrekken van de jas...

Geschreven op

Mooi

Van over Horze Victoria Leren Gevoel Self Patch Rijbroek, dames

Mooie rijbroek, zit echt ontzettend lekker. Super stretchy en lekker warm. Een minpuntje; de tailleband is wel erg ruim.. staat echt ver open bij de rug, moet er dus een riem bij dragen. Of hij duurzaam is weet ik nog niet.