15% korting op rijschoolartikelen van Horze
Bespaar nu

Allround zwepen

Zwepen voor alle doeleinden, van springen tot recreatief paardrijden, beschikbaar in heldere kleuren en stijlen. Paardrijzwepen moeten alleen door kundige ruiters worden gebruikt.
Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
8 items

Horze zwepen zijn het ideale trainingshulpmiddel voor grondwerk.

Horze zwepen zijn beschikbaar voor disciplines, waaronder mennen, longeren en dressuur. Kies de perfecte lengte en het gevoel dat jij nodig hebt. De perfecte dressuurzweep is lichtgewicht en comfortabel in de hand, en veel Horze zwepen zijn perfect gebalanceerd en ontworpen met lichtgewicht koolstof of glasvezel voor optimale controle. Comfortabel rubber of rubberachtige grip maakt het gemakkelijk om één van deze zwepen mee te dragen. Kleurrijke opties geven je de mogelijkheid om je stijl te laten zien, en toch het effect heeft dat je nodig hebt. Wees voorzichtig met zwepen en geef net genoeg hulp aan je rit met vriendelijk gebruik. Kies een Horze zweep met een glinstering in het handvat of schacht om je rit te accentueren.

Horze paardrijzwepen helpen met controle tijdens mennen, longeren of paardrijden.

Paardrijzwepen zijn ontworpen de het ruiterbeen te helpen tijdens training of show, en kan helpen bij prikkels en de houding van het hoofd. Het aanbod van paardrijzwepen biedt een lengte voor elke discipline. Langere zwepen zijn ideaal voor vriendelijk gebruik achter het ruiterbeen om het paard voorwaarts te laten bewegen. Horze heeft zwepen in veel kleuren en soorten die iedere ruiter zullen aanspreken. De longeerzwepen van Horze zijn perfect voor training en lessen. Horze menzwepen zijn gemaakt om de rijtuigmenner te helpen bij het sturen en veranderen van richting, of om snelheid te verhogen indien nodig. Een perfect gebalanceerde lichtgewicht zweep is een must voor iedere menner.