Onze zomersale is hier! Bespaar tot 40% aan zomerartikelen. *
Bespaar nu
* Campagne informatie

Crèmes

Paardencrème verlicht huidproblemen en behandelt kleine blessures. Paardenzalf voor gebruik van pijnverlichting of huidonderhoudt kan ter plekke aangebracht wordt.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
12 items

Paardencrèmes helpen bij prestaties en comfort van het paard en ruiter.

Rust geven aan vermoeide spieren en stress en ongemak verminderen is de sleutel om het paard blij en gezond te houden. Crèmes helpen bij massage en kunnen bloedsomloop verbeteren en optimale bewegingsvrijheid bieden, terwijl het de spieren, gewrichten en pezen helpt om te herstellen en te repareren. Crème voor hulp bij genezing kan kleine wondjes beschermen en helpen genezing met verminderde kans op infectie.

Paardenzalven helpen snel blessures genezen, en voorkomen infecties.

Als de huid van het paard zacht is en goed verzorgd, is het minder vatbaar voor droogte, breken en mogelijke blessures of infecties. Paardenzalven om de huid zacht en gezond te houden zijn onder andere crèmes om aan te brengen in de mondhoeken, achterkant van de koot, rondom de ogen, muil en meer. Zachte crème helpt bij de toestand van de vacht en plekken van haarverlies om hergroei van haar te stimuleren en pijnlijke plekken en potentiële infecties te elimineren. Paardencrèmes en zalven gemaakt van natuurlijk ingrediënten, zoals honing en shea boter kunnen de goede balans en vochtigheid van de huid en vacht handhaven, voor een gezonde, glanzende vacht.