Bespaar 22% op een artikel naar keuze! *
Gebruik de code: HZWEEKEND
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Kammen

Rosborstels biedt direct een ontspannende massage en comfort voor je paard. Gebruik een paardenborstel om het vuil lost te maken en geef de vacht een grondige schoonmaak.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Jouw filters:
10 items

Roskammen en manenkammen maken het trimmen een fluitje van een cent.

Een roskam kan vuil en haren losmaken, en helpen bij het ontklitten van een staart in de knoop. Door het zachtjes verwijderen van klitten helpen de zachte plastic borstelharen van een Horze roskam bij het onderhoud van volle, gezonde manen en staart. Wees voorzichtig en let erop dat je niet de gevoelige staartharen eruit trekt tijdens het borstelen. Een rechte, kort getrimde maan is een teken van een goed verzorgd paard, en de manenkammen van Horze kunnen helpen bij deze opgave.

Manen kammen is eenvoudig met de kammen van Horze.

Het verzorgen van de manen is eenvoudig met een manentrekkam van Horze. De zachte grip van solide hout van het handvat van onze manenkammen voorkomt dat de kam uit je hand glijdt. Probeer een simpele manenkam voor dagelijkse verzorging om klitten en vuil te verwijderen, en om een getrimde maan glad te maken. De plastic of metalen kammen van Horze zijn gemakkelijk vast te houden en maken deze klus snel met minder pijn en frustratie voor je paard. Wees voorzichtig bij het kammen van de gevoelige staartharen van je paard met één van de kammen uit de Horze collectie.