Nu 10% extra korting op alle SALE artikelen *
Gebruik de code: EXTRA10
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
Karlslund

Karlslund

Karlslund Riding Equipment zijn de IJslander specialisten. Sinds 1999 maakt Karlslund zowel eenvoudige, dagelijkse producten als geavanceerde innovaties voor IJslanders en hun ruiters. Het assortiment bevat zadels, toebehoren, kleding, cadeauartikelen en veel meer. Karlslund is een Deens familiebedrijf, waar alle artikelen zijn ontwikkeld door ruiters van IJslandse paarden.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Categorie
Categorie Wis alle
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
187 items

Het familiebedrijf Karlslund Riding Equipment is opgericht in 1999 in Denemarken, om IJslandse paarden en ruiters te voorzien van premium kwaliteit uitrusting die passen bij het klimaat en de behoeftes van deze regio. De uitrusting van Karlslund is specifiek ontworpen door ruiters van IJslanders om te passen bij degenen die op deze fantastische paarden rijden, en de paarden zelf. IJslanders zijn sterke, robuuste dieren die gracieus en met snelheid presteren op verschillend terrein onder de last van volwassenen of kinderen. Deze paarden zijn uniek ten opzichte van andere paarden, dus het is logisch dat ze een bedrijf hebben die speciaal hun en hun ruiters uitrust.

De uitrusting van Karlslund is gemaakt om de afmetingen te passen, en te voorzien in de snelle pas van het IJslandse paard. Zadels van Karlslund zijn ergonomisch ontworpen om de noodzakelijke comfortabele zit te creëren om te kunnen genieten van een rit op deze betrouwbare paarden. Een diepe zit en afgeronde kniewrongen geven steun aan elk zorgvuldig vervaardigde zadel, voor een comfortabele pasvorm voor elke ruiter. Kies de juiste maat zadel van Karlslund met een zadelijzer, om je paard goed te passen. Karlslund heeft een meetgereedschap om ervoor te zorgen dat je zadel perfect past. Flexibele zadelbomen en verstelbare synthetische zadelijzers maken Karlslund zadels een goed alternatief voor het moeilijk op te meten paard. Combineer met een stijlvol en functioneel zadeldek. De zadeldekjes van Karlslund zijn ontworpen om deze zadels perfect te passen. Tot slot maakt een Karlslund singel het helemaal af voor een complete set.

Accessoires van Karlslund variëren van fancy neusriemen tot synthetische veiligheidsbeugels, voor een comfortabele rit in het zadel. Hoofdstellen en halsters zijn vervaardigd van premium kwaliteit leder voor zacht en stijlvol comfort. Het bitloze hoofdstel is een verstandige keuze voor paardrijden met hefboomwerking en zachte druk zonder een bit in de paardenmond.

Ruiters van IJslanders zullen het grote aanbod van kledingstijlen en opties waarderen. Jassen en sweaters om de elementen te weerstaan zijn een goede keuze voor de koude klimaten van de IJslandse paarden. Alhoewel de meeste IJslanders een lange dikke vacht ontwikkelen om ze te beschermen tegen het winterweer, zijn er dekens van ademend fleece en wol om deze paarden indien nodig warm te houden.

Karlslund Riding Equipment biedt alles wat de ruiter van een IJslands paard nodig heeft om te genieten van de schoonheid en gratie van deze prachtige paarden. De kwaliteit van Karlslund Riding Equipment is ongeëvenaard in de wereld van de IJslandse paardensport. Dit Deense familiebedrijf gaat verder met de ontwikkeling van artikelen van premium kwaliteit voor de veeleisende IJslander ruiter in gedachte.

Horze is er trots op om meer dan 100 artikelen van dit prestigieuze merk aan te bieden om eigenaren van IJslanders te voorzien van alle noodzakelijke uitrusting om te genieten van dit fantastische paardenras.