Bespaar tot 25% op je hele bestelling! *
Gebruik de code: SAVEMORE
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Kattenbedden

Kattenbedden zijn precies de goede afmetingen voor je vriend. Kattenkussen bieden de hele dag door de mogelijkheid voor een tukje. Leg er een paar in de zon, en wacht tot je kat gaat spinnen.

Jouw filters:
15 items

Kattenbedden vormen een vredig toevluchtsoord voor je kattenvriend.

Kattenbedden vervaardigd van warm, zacht fleece en pluche stof, gecombineerd met dikke schuimkussen zijn de ultieme plek voor het volgende dutje van je kat. Zet een kattenbed in de favoriete zonnige plek van je kat, en zie haar oprollen en dutten. Het behaaglijke ontwerp van kattenbedden van Horze bieden een perfecte plek voor je kat om zich terug te trekken en de hele dag te slapen. Kattenbedden houden je meubilair en beddengoed fris, en bieden je kat een veilige, comfortabele plek om vredig te spinnen.

Kattenkussen bieden een zachte slaapplek voor je huisdier.

Kattenkussen van Horze zijn zachte en aanlokkelijk, en geven je kat het idee dat ze een speciale plek heeft om rustig te ontspannen. Katten slapen het grootste deel van de dag, dus waarom niet de favoriete hobby van je kat zo rustig en aangenaam mogelijk maken. Kussens van zachte, eenvoudig te reinigen stoffen zijn de ideale rustplaats voor je kat. Zet een paar kattenkussen op favoriete plekken zoals de zonnige vensterbank of comfortabele stoel om je kat een zachte plek te geven waar hij zich thuis voelt.